Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicseréltem az olajat a frézibe.

Elbírom a motort. Nem mentem vele,mert esett délután,de ráültem,és lábbal lökve gurítottam. Simán meg tudom tartani. Ez óriási! Úgy örülök!
.mi is ez? Estét !
Na joccakát emberek mentem szuszózni.
Sziasztok!
Összejött? Ügyes vagy!
na, ideiglenesen kijavítottam a dob és a leömlő összefogatásánál lévő tömítést, lekaptam a féket, megnéztem mi a helyzet, pótoltam, meghúztam a csavarokat, kapott hűtőfolyadékot, még olajat kell vennem, meg úgy fest első fékbetét lassan cserés.
Fenébe.....
Kuplung bovden nincs!
Kuplungbovden? Naaa?
Nem tudom, hogy melyik, de mind a kettő megvan csak az egyiket nem találtam még meg:)
jaja minden 3HE gyári volt az egész gép 90'-es évjárat
Na lemértem 132-133mm a futartáv (szembe) egymás mellett pedig 65-66mm. (4.3 a vastag!) belső átmérő 115mm külső 245mm

Amúgy kip.dobom van egy gyári de azt nem szivesen adom el, mert az a műszaki vizsga kelléke
Lenne itt pár dolog amiktől fillérekért megszabadulnék: fzr 400 600 hűtő ventillátoral csövekkel, fzr400 belpiacos deltabox váz. hátsó teleszkóp, exupos leömlő, exup motor, lengővilla, trafók kábelekkel gyertyapipával együtt! Ha kell képet tudok felrakni!
Jaszi, a Honda az nagyon jó autó.
Nem bizony! 1200ft volt ez a szűrő, a gyári meg jóval 10000 fölött lett volna. Mellesleg, a gyárival összehasonlítva ez jobban átereszti a levegőt.
Rápontosíthatnál egy kissé
Ja még annyi kiegészítésképp, hogy a gyári papírszűrőjét szépen kitéptem a keretéből (kivenni nem tudtam az egészet, mert oda volt ragasztva rendesen), a fémhálót ott hagytam mögötte, majd miután az új szűrő széleit megvagdostam, szépen be is tudtam nyomni a régi helyére. A 2 rövidebb szélére meg kentem egy kis sziloplasztot (képeken még nem látszik).
Királyság! Úgy látom nem túl nehéz átalakítani és valamivel olcsóbb is...
Na ma kicseréltem a légszűrőt és a gyertyákat. Ennyit még nem szoptam egy gyertyacserével. Sehogy se lehetett hozzáférni.

P071 kérésére képek a légszűrőről:
Last minute control...

http://youtu.be/ZPargFQy_5Y
no elvittek a szamitogepet,lesz penz ugyvedre