Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hétfőn M1-en a kékfényben volt szó az óratekergetési csalásról.
állítólag a magyar autók 90 -a tekert órás.

szakértőjük szerint 300-400 e forintot kell számolni, ha valaki nekiáll pereskedni(ügyvéd, perköltség...) és ha nyer akkor 100- 200 ezer visszafizetésre(vételárból) lehet talán számítani.. de még ilyen per nem futott végig a tudomása szerint
jó, mihez képest
akkor küldj ügyvédis felszólítást, hogy ha nem dobja vissza a vételár 10-20%-át (nemtom mennyié vetted), akkor perelsz
Így valahogy, annyi, hogy a főtengőn PICI fogaskerék van
azert mert vasarnap volt.
miafaszér nem vitted el átvizsgálásra 5ezerér?
Írni akartam én is, hogy ezres van itt hirtelen 5 (ami eszembe jut)
Szóval ezres, persze, más méretben nem is gyártanak motort
mert faszok hogy tisztán lássunk: a primer hajtás, az, amivel a főtengelyről megy a hajtás a váltóhoz, a szekunder, pedig, ami a váltóról viszi a kerékhez. Primer az egyszerűség, és a kompaktság miatt jellemzően fogaskerekes szokott lenni, magyarán, van egy nagy fogaskerék a főtengelyen, egy pedig a váltón, azt a kettő összeér. de pl a HD-nél, ahol külön egységet képez(zett) a váltó, és ehhez túl messze van a blokktól, egy többsoros spéci lánc viszi a váltóhoz az erőt. Azért van az a brutánagy tepsi az erőforrás egyik oldalán náluk.
beszeltem ismet az ugyveddel.gyakorlatialg az eselyeim 10% ala estek. mivel az auto pesten lett veve,ezert oda tartozik.a per ott fog lefolyni.a perkoltsegiilletek 42.000Ft.kirendelnek igazsagugyi szakertot,az 200.000Ft. a per eltart 2-3 evet.nekem kell felutazni pestre,nem neki le szegedre.mivel semmi kapaszkodo nincs a rohadt allapotfelmero lapon,igy elegge eselytelen.utolso eselyem,h egy itteni igazsagszakertot megkerek,h nezze meg nem hivatalosan.es mondjon ra vmit kicsi penzert,h erdemes-e foglakozni vele.ha igen,kuldunk egy ugyvedi felszolitast.ha megijed,nyertem.ha nem,akkor per. ez magyarorszag.egeszsegugy nulla,jogilag nulla.mi a faszert fizetunk annyi adot?azon gondolkozom,h fogom,beleulok,es nekihajtok az elso fanak... ha hasznalni akaorm,minimum,h szetkapom az egeszet,es megnezem mi van benne,es mit hagytak ki.valtocsere,OBD bekotes,legzsakteszt,stb.tok mind1 mit csinalok,ha megtartom,ha pereskedem ugyanugy egy penztemeto.minek adta mel a jo kis hyundaiom
primer
vezérmű

és nincs több
De akkor miért primerlánc amit 30000adnak a generátorhoz?
magyarán a primer hajtás fogaskerekes, ahogy rendesen az ilyen felépítésű motorokon
A főtengőn csak 2 lánc van összesen
mellékes...
1db fzr 750 van talán . 2 fz és jópár 1000 a 600az mellékes
Nekem is elf van benne és nem eszi 1500km alatt 2dl nem szar a francia a motoroddal lesz valami
na megyek dóóógozni, mert valakinek azt is kell, csóközön
végre valaki aki tud fényképezni, máris megkedveltelek
400-as Fzr-é.
mutassatij má egy fzr 1000 röntgenképet, mert kurvára nem találok olyat, amin rendesen látható mivel megy át a hajtás a váltóra
ez pont olyan mint ami a schaerer káfémasinba való