annyira idegesit teged az olajfogyas?nekem 3 eve van meg a motorom,eszi az olajat.igy sosem kell olajat cserelnem,mert mindig friss van benne ha szelepszarszimeringezed,az nem lesz olcso.szimeringek (16db), hengerfejtomites,valoszinu szelepfedel tomites,erdemes akkor mar ha szet van kapva hengertalptomitest is cserelni.30 alatt tuti nem allsz meg!
ferike drága 2-2.5dl szint különbség már jelzi az ezredes és a hajtokarnak kopogos a tünete anyugvonak meg blokk rezonálás,morgás és erős gyorsitásnál főleg érezhető hogy már nincs fehér fém a csapágyakon
ez igy termeszetes.marmint a lampa csak akkor vilagit,ha nyomod a start-ot.es nincs nyomasjelzo benne,csak szintjelzo.ha bevillant,az is lehet,h kontaktos az erzekelo,letestel,es bevillan.fel literre nem hiszem,h bevillanna,de nem elkepzelhetetlen!ha nincs kopogo hang,akkor nem nagyon valoszinu,h csapagyas lenne.
Enyém is 2évig állt a szabadba mikor megvettem 3hónap volt mire rendesen összeraktam a blokkhoz azóta csak a szelep hézag miatt nyúltak. És minimális az olajfogyasztásom szinte nem is mérhető 1500km óta 2dl töltöttem rá.
Füstöl is a motorod?
De viszont 1:55nél Sanyi barátunk dönt 1 hatalmasat.
mmmmmmmmm. Most jelöltelek te.