Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy szinti jó híg lötty van benne.
vagy facebookon? vagy skypeon?
28as a befogó. Emre vigye ha kell neki. De köszi.
Köszike csak az a baj ,hogy az én ablakomon szart se látni!Tényleg semmit.Meg 300km alatt ette meg ezt az olajat úgy,hogy mondom biztos szimering mert sokat állt.
ez volt az sbk-n
vagy döntsd bele az olajat, és használd a nyáron.
ábrus köszönöm ez sokat segített tényleg és azért megnyugodtam akkor csak hengerfej felújítás oszt kész. Már majdnem
akkor cserélem valamelyötökel na jó dobok rá egy 5 öst még
Emre érdeklődött kormányügyben. Hogy látod a dolgot, kelleni fog?
55-ér láttam már
Nincs gond, kérdezz bátran ha van valami.
Nálam is. benne áll az olajba. A sárgába. Vihető a tengő alkatrészestől.
Nekem is van plusszban egy felesleges (de ez jó)
És a gazdája keresi még?
ha kell nálam van egy fötengö (JAVITHATÓ) de minek is
Jól van urak akkor kérdez az ember ha nem tud valamit és én ezt nem tudtam.Most már tudom.Az biztos hogy meg kell szelepszár szimeringeznem mert eszi.2 évet állt ez a motor miután megvettem nálam is állt egy évet mire most üzembe helyeztem.Mondom nem volt még FZR-em sőt Yamahám sem és dolgom sem volt velük ezért voltam tanácstalan.
Azért nem veszek ilyen blucuccos kupakot mert a 20m hatósugáron kívül lennél mindig nem tudnál tempót jönni és akkor minek
annyit megért. és egyébként mi az ára üzletben?
Ne má az FZR-eseken akard megkeresni a hisztisbe a benzinrevalót! (majd ha nagy leszel akkor neked is lehet igazi motorod )
Kb 3 deci van max és min közt ha jól tudom. jelez bizony
ööööö, semennyi?
mivel az fzr ek imádják az olajat igy érdemes havi szinten rá lesni a szinjelzöre a jobb oldali ablakban ha már az alsó jellet érinti az olaj szint akkor kivillan és az csak 2-2.5 dl különbség
ketten nekifekszünk?
mennyi volt a kupak, Ádám?
Javítható.