Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó éjt urak mentem alukálni!
Na jó, de nálatok max nem elérhető a tábla.
Ábrusék számítógépe ha öszekutyulja a gázokat, na akkkkoooorr GÁZ VAN!
ennyire nem eszik komolyan. most is van bent 1-2 giga mp3, hogyha elegem van a hülye kollégákból, vagy ügyfelekből, de. . . nem lehet túlzásba vinni. az uccsó servicepakk óta pedig ha megy a media player, és pendrive van bedugva villog az egérkurzor. fos ringyóz !
igen.
de, az, hogy haveromnak kinyomtattam a Suzuki Ignis szervízkönyvét 1200 oldalt. Na az senki nem zavar hálisten.
Volt rá eset,hogy az indítási naplót nem tudták használni. Ez kb olyan mint egy táblázat,ami helyi hálózaton belül 6 gépen elérhető és szerkeszthető.
Nálunk annyi vírus szokott lnni a melóhelyi gépen,hogy nem szívesen raknám bele a pendrive-omat.
Elköszönök. Holnap reggel doki.

Jó éjt!
Ez a szarság nálunk is így megy. Ha az ember egy pendrályval vagy CD-vel közelít valamelyik géphez és meglátják vagy rájönnek akkor kínos magyarázkodás szokott következni. (meg mail az IT supporttól hogy vírust teszünk a technológiára)
gondolom! ilyenekkel foglalkoznak az e-on-nál?
aha aránylag.kellett tekertetni de másodszorra beindult! de jó volt hallani!
a melóhelyen a gépembe nagyobb volt a winchester mint itthon.
háttértárnak használtam.
megállapítást nyert, hogy 23 giga mp3, 40 giga videó, valamint 10 giga egyéb cucc volt a gépen. Állítólag nem tudtam elszámolni az eredetükkel. Pedig mind a 3892 db mp3 jogdíját megfizettem !
Könnyen elindult?
miért?
Nem vagyok sajna abban a helyzetben.
Már kaptam egy írásba foglalat szóbelit az ájtíí irányelvek semmibe vételéért.
én a helyedben panasszal élnék! a megkülönböztetés nem szép dolog!
a fórumosokat nem tiltják egyébként, mert meglestem más fórum megy. a pöcsse tudja mi a kínjuk a sportmotor.hu-val.
ma felraktam a felnicsíkot, beraktam a kerekeket, melóztam a házamnál a kertbe és most este meg el indítottuk a paripát! de jó is volt! képeket majd holnap rakok fel ha tudok.úgy is olajat cserélek.
Nekem a cégnél az elejétől fogva: Access Denied, (meg minden olyan oldalcím ami tartalmazza a sex, torrent, forum, Visa/MC/PayPal szavakat.(viszont furcsamód a prohardver meg megy )
Mesélj!
A 41-es lehet tárgyalási alap.
jó estét mindenkinek! ma jó napom volt!
van, 41-es, és 43-as telóra való is
Van gyári FZR kormányod?