Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán leírtam hogy kell pár nap amíg kiderül hogy Zsolti mit akar de mivel eldőlt hogy a Kawasakira nem jó (mert mint írta annak 28-as a befogója és mivel nekem fent volt (és mint írtam ETZ kormányt tettem a helyére) akkor ez gondolom 22-es lehet) tehát nem kell neki.
Én írom hogy ha van 41-es kormányod akkor tárgyaljunk, erre eltűnsz majd jössz ezzel hogy már nem is érdekel.Basszus nekem aztán tényleg olyan mindegy, ha nem kell akkor nem kell.
Sanyi a Csuka István kijelentette figyelik a Pécsi buszvezetők vezetési stílusát és az utasok pontozzák majd. Rád nem lehet majd panasz hogy gyorsan mész
Csak ott is legyen mikor megy érte sok a zsivány
ezt mondod a birosagon is,amikor a kamion atteper rajtad,mert nem alltal meg elsobbseget adni?nem a foldire gondolok,hanem Szent Peter elott
borotvalkozz meg!nehogy ugy jarj,mit en.a hyundaibol eladas elott kiszereltem a radiot.borostasan,otthoni gunyaban,kicsit furcsan neztek ram a jarokelok te meg kis sikatorokban,sotet helyekre tolod a biciklit...
Egy fiatal pár nászútra megy. Már a szállodában vannak, de a fiú nem tudja, hogyan kell kefélni. Felhívja telefonon az anyósát:
- Anyuka, baj van, nem tudom, hogy kell házaséletet élni...
- Fiam, ami neked a legkeményebb, azt tedd oda, ahol a feleséged pisil.
5 perc múlva újra szól a telefon az anyósnál, most a lány hívja:
- Anyuka baj va...n! A Jenő feje beszorult a WC kagylóba!
Hm.. a hátsó fék szinte nem fog robeszen, de az első is kezd a végére kopni. Majd valamikor lehet utánanézek, de nem feszítős a dolog, mert vonat nem áll meg csak lassít! XD
El kell dugnom a bringát,nehogy észrevegyék,mert leb@sznak miatta.
Jó reggelt, ügyes legyél! Indulok én is melózni...
Jó reggelt! Mindjárt indulok a dokihoz.
MA i programom is jó lesz NFS SHIFT 2 most jött le és már rakom is fel
De mivel még mindig semmi információm a kormányodról (hossz, befogó) és csak egy század előtti homályos képet kaptam róla a továbbiakban nem érdekel a dolog.
baszki egy hete nyaggatlak miatta, és én nem döntök hirtelen
Jó reggelt
Jó reggelt!
Ráérdeklődhetsz....
Jó reggelt !
Bazsika jól meggondolja hogy mit kérjen a tárcsáért és emre sem dönt túl hirtelen.
Csá. (Kingát megsimizni a nevemben!)
Biztos. . . .

Na jóccakát mindenkinek.
Nem. Maga a levegőbontó blokk szoftvere 3+1 gépen fut egyszerre, ahhoz egyáltalán nem lehet hozzáférni sehogy.(csak mérnöki jogosultsággal)
Ezen kívül van még 7 gép (office networké, kisebb-nagyobb levegőkompresszoroké, levegőszárítóké, On-Site levegőbontóké (Sz.fehérvár-Pest), LogBook-é (azon a fórum persze működik a Csehekkel basszus) na ezeken némelyiken tudunk garázdálkodni csak ugatnak az IT-sek ha észrevesznek valamit.
Igen-igen, köszi a segítséget!

Csak az a baj, h még mindig nem javult meg, azt csinálja, hogy amikor hirtelen nagy gázt húzok, akkor gondolkodik egyet és utána pörög csak fel. Csak alapjárati vagy kis fordulatnál csinálja. Túl sok anyagot kaphat?
Következőnek sztem a karbikat is kitisztítom.