Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mekkora az alapjárat? (hidegen-melegen és mennyire egyenletes?)
Hát most hétvégén sztem kitisztítom, aztán ha nem javul, akkor az lesz, hogy elviszem szinkronra vmi szakihoz. Asszem te mondtad, hogy Pécsen van egy jó szerelő.
Lehet hogy be kéne állítgatni,szinkronizálni.
Tudom hogy a lámpa miatt fogod be a szemed!
Svájci modell. Azok így jöttek. Asszimetrikus lámpa van benne,ott nem használható a szimetrikus fényszóró.
Köszi. Öreg már szegény,de jó nagyon 87-es évjárat.
Szép állapotban van a gép! :)
De hogy-hogy nem 2 kör lámpás? Ez is gyári vagy te raktad ezt a kockásat be? (mert látom, hogy ott a 2 körlámpa helye)
Sziasztok! mentem 3 km-ert a Frézivel. Nagyon jó volt
Muszáj volt megfürdetnem,mert olajcsere alkalmával ráfolyattam a kipukönyökre,és az alsó kipufogó szakaszára a olajat. Hiába törölgettem le ronggyal,iszonyúan büdös volt. Utána meg kipróbáltam.
Simán elbírom,nincs gáz vele.
Sziasztok!

Olyan gondom van a mocival, hogy kis fordulaton leáll, pl. ha lámpánál visszaengedem a gázt és behúzom a kuplungot, illetve amikor nagy gázt húzok neki, akkor nem reagál mindjárt, hanem gondolkodik egy pillanatot és utána kezd el húzni.
Kicseréltem a légszűrőt, gyertyákat, de nem javult a dolog. Mitől lehet ez?

Köszönöm előre is a segítséget!
vmelyik üzidben olvastam, hogy felújítottál egy blokkot alkatrészekkel. Az érdekelne, hogy honnan szerezted be? nekem konkrétan fzr 400-hoz kellene gyűrű vagy gyűrűsor.
Ja és elolvastam már akkor mikor kirakták a cikket
robogós
Innentől nem ismerlek téged...
meeert l volt írva egy csomó cikkben, hogy igen szarul néz ki, de emiatt a gyártóó lehet rendelni. Értem? nem tetszik, olyat rendelsz rá, és akkor nem kókány, meg trabi meg akármi, hanem rendes triumph lehet. éértem? csak e kő olvasni ami van (jóvan, ne buzulj, bocs )
Bazdmeg a te tudatlan hülye fejedet hát 1 trabantra is vehetek ferrari kasznit. Ne legyél már ennyire okos mindenre lehet venni akármit. De ezért nem értem miért tudatlanozol le te...
faszommá a tudatlan fajtádba pupu! így adják ki, de akinek nem tetszik, vehet rá régiforma kerek lámpát is. (azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy még megrendelni is tudnád azzal)
igen azt nagyon csúnyán elbakkerolták a lámpával 2 kör az a anglicuma neki
Hogy a sárgák mért nem tudnak ilyen arányos, egyszerű formatervet csinálni... sárga quality, digó design, és kész a tuti verda.
Már az angolokban se lehet bízni, lásd fent Triumph cikk (elqrták a triplét is)
Akkor tudod hogy mit kell belevenni az adásvételibe eladáskor.
Ha lenne léd akkor én arra a Ducatira mennék amit Ferinek linkeltem nemrég.
"Csak komoly vevők hívjanak!"
Akkor tényleg nem téged keresnek.
én meg nem sok rosszat rotax blokk, azt annyi.
Nem sok jót hallottam erről.
http://www.kepesmotor.hu/april... úgyis ilyet akartam.. ha lenne zsém, má mennék is
sztem az lesz,h eladom az autot.bukok rajta jo sokat,de nekem ez mar nem kell. hatha elviszi vki ilyen allapotban is.hatha vkit nem zavar a feneklemez,meg a valto.az OBD-t meg megrpobalom visszakottetni.