Helló. Ehhez a kérdéshez én nem tudok hozzászólni mivel 1 nagyon jó barátom csinálta meg nekem olcsó volt. Nekem 36000ft lett volna a hézagoló a szelephez de ezt kihagytam és 1 nagyon jó barátom ezt is olcsón elintézte. 1000res motorom van 600hoz nem értek csak kívülről láttam.
Megtisztelő hogy hozzám intézed kérdésed de én csak paraszti ésszel gondolkodok néha paraszt módjára nem nagyon konyítok én ehhez.
De a hozzáértő 600as társak segíteni fognak neked.
Szia PUPU!
Azt szeretném megkérdezni,hogy egy szelephézag beállítás körülbelül milyen árban van?Nekem 7 hónapja van nagy motorom és nem tudom mik az árak illetve honnan lehet jó alkatrészeket beszerezni egy fzr 600 genesis 3he típushoz.Ha tudsz segíteni azt megköszönném!
Széles utat!Devilmoto.
Ez a legnagyobb
"autonepper:
gyere vegyél nálam 1 kiló kenyeret, aminek a közepébe belesütök egy jó nagy barna kulát. megvetted, hazavitted, beleharaptál.
Előtte megnézted, szép volt a kenyér. így jártál. te paraszt"
Mondom bakker. Ahol ma forgatnak ott volt éjjel a motor bezárva. Kihoztam reggel és rosszul talpaltam le és becsukódott és eldőlt. Bele 1 facsavarba nem is szögbe és kilyukasztotta a tankom oldalt. . .
Neked meg
Megtisztelő hogy hozzám intézed kérdésed de én csak paraszti ésszel gondolkodok néha paraszt módjára nem nagyon konyítok én ehhez.
De a hozzáértő 600as társak segíteni fognak neked.
Azt szeretném megkérdezni,hogy egy szelephézag beállítás körülbelül milyen árban van?Nekem 7 hónapja van nagy motorom és nem tudom mik az árak illetve honnan lehet jó alkatrészeket beszerezni egy fzr 600 genesis 3he típushoz.Ha tudsz segíteni azt megköszönném!
Széles utat!Devilmoto.
"autonepper:
gyere vegyél nálam 1 kiló kenyeret, aminek a közepébe belesütök egy jó nagy barna kulát. megvetted, hazavitted, beleharaptál.
Előtte megnézted, szép volt a kenyér. így jártál. te paraszt"
Jó reggelit! Ábrus, jól aludtál?
Ennyit szoktam én is,simán elalszok úgy kb 10 másodperc alatt a második pohár után.
http://youtu.be/_JmA2ClUvUY
Neked meg