Köszike a választ.A tesztet végig csinálja sőt néha még sokáig is alul felül mozognak a bovdenek.Azt nem tudom nincs-e bajuk mert a bovden háztól nem látom a végeik jók.Bár szerintem szét szedem átzsírozom a dolgokat oszt meglátjuk.A mechanikus működését értem és ismerem is csak azt nem ,hogy a ford szám függvényében hogyan és mi alapján szabályoz.
Benzin álló tömítés paszta én loctitét használok aranybarna színe van a típus száma 5920 én régóta használom és sokat vagyis tudom ,hogy jó nekem a benzin csapom van vele kezelve már egy éve és még nem csepeg és 2000ft a 80ml az meg kurva sokáig elég.Én egy tubussal kb 20-25 robogót össze szoktam vele rakni.
Pupu! A Viki azt üzente,hogy a meccsen tessék jól viselkedni,mert Ő is kint lesz,és figyelni fog Téged.
Ha randalírozol,köztetek vége mindennek.
Ezt is a Viki üzente.
Segítség! Karburátort szétszedtem, összeraktam, indítottam és elég rendesen folyik a benzin, a benzinteknő tömítésénél. Mit lehet tenni gyorsban? Fogalmam nincs honnan vegyek tömítést. FZR1000-ek, tudtok valami megoldást? (Mikuni BDSR 38 a karbi) A tömítést meghízlalni? Vagy valami hasonlót. Ha ez nem indul be ma nem állok jót megamért!
Ha nem is vágom, de láttam már, szedtem szét, értem a működését. Amiket emre mondott, tényleg nézd meg. Szervomotor működik-e rendesen, nem akad meg a teszt során (ha gyújtást adsz rá). A bowden-t is lesd meg, hogy nincs-e tényleg kikopva valahol. Nyitnia kell magasabb fordulaton, mindegy milyen gázt húzol neki. Szedd szét nyugodtan, nem egy bonyolult szerkezet. Rakok fel neked képet róla.
A képen amit látsz, azt mozgatja a bowden a motor által. Ha szorul akkor ha megpucolod és megtisztogatod kicsit, megnézed az alátétet, stb. biztosan jobb lesz.
Nincs mit, de szerintem azt hogy nyit-e a cucc te is meg tudod nézni.
Esetleg a bowden nincs-e felszálkásodva, a szelep nem szorul-e, exup motor működik-e. (sorrend tetszőleges)
mivel én még nem láttam ilyent közelről sem a tévedés jogát fenntartom
Uraim ki vágja az EXUP témát?Mert szerintem az enyém rendetlenkedik.Ha intenzíven gyorsíttok és nyitni kéne a cucnak akkor csak ránt 2-3 at és ennyi. Megy a gép ,de szerintem az EXUP nem nyit ki csak akar.Tudtok valakit ésszerű távon belül aki vágja a témát?
Ha randalírozol,köztetek vége mindennek.
Ezt is a Viki üzente.
A képen amit látsz, azt mozgatja a bowden a motor által. Ha szorul akkor ha megpucolod és megtisztogatod kicsit, megnézed az alátétet, stb. biztosan jobb lesz.
Esetleg a bowden nincs-e felszálkásodva, a szelep nem szorul-e, exup motor működik-e. (sorrend tetszőleges)
mivel én még nem láttam ilyent közelről sem a tévedés jogát fenntartom
32k a gyűrű, ott van az előzményekben