Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Böccyke csak neked csak most.
ok, hívlak,ha indulok
Ez kész van nagyon . . . .
Olvasni, tanulni a marketinget mindenkinek: link
zsolti megerkezett az akkud.ramertem,ad le feszt,jonak tunik.mikor-hogyan?
tuti,h ott ereszt,es nem a tulfolyon?lehet felakadt az uszod.
Hmmmmmm. Én most is motorral vagyok a melóhelyen
Köszike a választ.A tesztet végig csinálja sőt néha még sokáig is alul felül mozognak a bovdenek.Azt nem tudom nincs-e bajuk mert a bovden háztól nem látom a végeik jók.Bár szerintem szét szedem átzsírozom a dolgokat oszt meglátjuk.A mechanikus működését értem és ismerem is csak azt nem ,hogy a ford szám függvényében hogyan és mi alapján szabályoz.
Benzin álló tömítés paszta én loctitét használok aranybarna színe van a típus száma 5920 én régóta használom és sokat vagyis tudom ,hogy jó nekem a benzin csapom van vele kezelve már egy éve és még nem csepeg és 2000ft a 80ml az meg kurva sokáig elég.Én egy tubussal kb 20-25 robogót össze szoktam vele rakni.
Jó mond meg a drágámnak hogy dolgozom és nem megyek ki sajnos.
Pupu! A Viki azt üzente,hogy a meccsen tessék jól viselkedni,mert Ő is kint lesz,és figyelni fog Téged.
Ha randalírozol,köztetek vége mindennek.
Ezt is a Viki üzente.
Szia! Igen jöhetsz érte. Lent van a garázsban.
Sziasztok! Meg is jöttem,65km. Tök jó idő van.
Nana 1500at mentem tavaly
Segítség! Karburátort szétszedtem, összeraktam, indítottam és elég rendesen folyik a benzin, a benzinteknő tömítésénél. Mit lehet tenni gyorsban? Fogalmam nincs honnan vegyek tömítést. FZR1000-ek, tudtok valami megoldást? (Mikuni BDSR 38 a karbi) A tömítést meghízlalni? Vagy valami hasonlót. Ha ez nem indul be ma nem állok jót megamért!
Akkor máris többet mentél, mint az itt fórumozók nagy része az elmúlt évben (persze azokon kívül, akiknek nincs is motorjuk)
Egy ezrest belecsavartam
Ebből a tiéd kéccáz?
Tegnap átlépte a mahiszti a 49.000-et! :)
Ha nem is vágom, de láttam már, szedtem szét, értem a működését. Amiket emre mondott, tényleg nézd meg. Szervomotor működik-e rendesen, nem akad meg a teszt során (ha gyújtást adsz rá). A bowden-t is lesd meg, hogy nincs-e tényleg kikopva valahol. Nyitnia kell magasabb fordulaton, mindegy milyen gázt húzol neki. Szedd szét nyugodtan, nem egy bonyolult szerkezet. Rakok fel neked képet róla.

A képen amit látsz, azt mozgatja a bowden a motor által. Ha szorul akkor ha megpucolod és megtisztogatod kicsit, megnézed az alátétet, stb. biztosan jobb lesz.
Nincs mit, de szerintem azt hogy nyit-e a cucc te is meg tudod nézni.
Esetleg a bowden nincs-e felszálkásodva, a szelep nem szorul-e, exup motor működik-e. (sorrend tetszőleges)

mivel én még nem láttam ilyent közelről sem a tévedés jogát fenntartom
Köszike a válaszokat.Szerintem majd lebeszélem vele és legurulok hozzá.Az előzményre meg nem olvastam vissza annyit de egész jó ár.
Bakosi Pisti, Siófok környéke

32k a gyűrű, ott van az előzményekben
Uraim ki vágja az EXUP témát?Mert szerintem az enyém rendetlenkedik.Ha intenzíven gyorsíttok és nyitni kéne a cucnak akkor csak ránt 2-3 at és ennyi. Megy a gép ,de szerintem az EXUP nem nyit ki csak akar.Tudtok valakit ésszerű távon belül aki vágja a témát?
Sanyi! fél nyolc körül jöhetnék az áruért?