Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

32 Mátyás király...
Kösz az infót. Közben vettem 1 méter benzinálló gumiszalagot. Beleügyeskedtem a régi helyére. Most jó semmit nem ereszt.
Azt nem tudom, honnan, de 1 hét alatt itt volt. Viszont a tömítésem még mindig nincs...
Nagyon jól néz ki. Egy ékszer ez a vas.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .
Ja-Ja ! Igazad van.
Szevasz Prof! Naggggggyon korrekt a gép!
szép estét már lassan
Sziasztok yamahások! Szép napot mindenkinek!
Napot! Na 2 kép csak mert híányolták rola ,hogy FZR igy raktam rá egy olyan matricát is meg egy kis müszerfal kárpitozás meg hát mivel mindneki photoshopol igy hát....
na latod,ritkan hazudok
Hát igen, ahogy írtad egyszer "ha mar beleszerettel,akkor nincs mit tenni,ugyis meg fogod venni,de ha meg nem,keruld el.oylan,mint egy fekete ozvegy,kinyir teged,de akkor is vonz"

És igazad volt! Imádom!
Nekem is nagyon bejön. Nem is nagyon tudok más 20 éves mocit, amibe projektorost tettek volna.
imadom ezeket a kis 250-eseket.olyan szepre megcsinaltak.nem hiaba,sajat maguknak terveztek...
ááá a lámpája nagyon tetszik valahogy nekem is be kéne 1et passzíroznom és angeleye bele
Én is lemostam tegnap a mocit.
en itt vagyok ures a motor tankja,holnap szivom le a benyat a polobol
Mind1 átnézek robogós fórumba hátha ott van a nyomi
NA úgy veszem észre mindenki előkapta a motorját és tekereg vele ezentúl ez lesz majd mindig sehol senki nem toka majd kivel pofázni
Nagy arc!
Hallod Moki ettől még te is tanulhatsz