Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt csinálom épp, haver kidobott akkuját próbálom felkelteni.
Az enyém savzselés volt, és vizet öntöttek bele, mert látták, hogy üres egy fehér trutyi lett belőle, és nem adja le az áramot qka

Ui: jót akart az öreg, ezért nem baxtam agyon helyben. (nála volt tárolva a gép, és belenézett, nehogy baja legyen)
Nekem van és bírnák de most nincs kedvem.
Most a 7en kerültek vissza a nyári kerekeim, frissen centírozva, ki kellett próbálni 160-180 közt szoktam menni, de előfordul minden utamon, hogy ki kell húzódnom. Jobb, mióta a teheresek kint kussolnak.
autot latja,v az adatokat is ki tudod olvasni?fordulatszam,hibakodok, km,stb stb stb
regenerálj egyet magadnak.
Ja, kabbe! én meg nem bírok, nincs akksim
csüt. jöttem az M3-ason. amikor csak lehetett 140-145. kerülgettem az autókat rendesen, de így is volt egyszer-egyszer, hogy fél méterre hátul egy olyan verda jött mint a tiéd. vissza jobbra, az meg mint a rakéta. pedig a H astra caravant is viszi az 1.7es turbós dízel.
Ez sztem gyanúsan olcsó (vagy csak nem vagyok képben?)
Mostanában ez gyakori, sokat hallani, sztem 2 oka van:
1) nem tanultunk meg az autópálya és csomópontok használatát (a 40+ mikor vizsgáztak, még csak egy 80 km M7 volt)
2) túl bonyolultak és átláthatatlanok a felhajtók, nekem elég nagy rutinom van, de soxor nézek, hogy most akkor hova is kell sorolni?
Az tény hogy alkatrészileg baromi olcsón fenntartható. (pl:3,4e Ft hozzá egy vezérműlánc)
Megyek motrozni.
egyik kedvenc kollégám is simán felment a lehajtósávon
és csak csodálkozott miért villognak, meg integetnek, mert ennyi ismerőse neki sincsen
utána meg simán beleírta a menetlevélbe hogy : eltévedtem___20km
OK
Velem jött már szembe M5-ön autó - elég sokkoló volt Azóta nem tolom olyan relaxáltan, pályán is figyelek - egy ilyen húzós óra eléggé kimerít, de élvezem... erősen kell koncentrálni, de ez jobb, mint bealudni. Óvatos vagyok amúgy, most is 2 gyerek volt velem, aludtak.
használtam ilyen expresst 1,4-eset, de nem jött be
számomra kényelmetlen, igaz hogy 5 személyes, de csak két ajtós, és a torziós hátsó felfüggesztés miatt pakolni sem nagyon lehet bele

A terrába simán belement közel 500kg cucc, igaz nyögött is alatta mind a közel 40 paci.
Egyszer hoztam vele utánfutóval 10 mázsa műtrágyát, és nem nagyon kellett negyediket kapcsolnom a Szigetvár-Kaposvár útvonalon.
Na most pont ebben a cipőben vagyok, másik, benzines, 4 ajtós, 500 alatt, inkább 300 közelében. Nem egyszerű.
vegyél egy olyat mint az ábrusé (nanejöjjönsenkivelehogyfranciaosztmérasztajánlom ! ! ! !ábrus Te se! )
azok nem rosszak.
Köszi mindenkinek!

Másik kocsi evidens, ha találok szemrevaló jószágot
(min 4 ajtós, benzines, erősen 500000 huf alatt)

Most ezzel nem tudok hogy mihez kezdjek, meddig nézegessem még az udvaron.
az nem volt körbeablakozva.
Aki Berlingóval nyomult az ne szójjon be!
Tiszta Pápamobil.
Bár a Terra után tökéletesen testhezálló lenne egy ilyen. (tudom Francia de ezt most hagyjuk)