Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megdumáljuk.
en meg szeretlek
semmi csak ma úgy látom mindenki engem kóstolgat Prof kezdte malac folytatta te felraksz 1 videót ami kifagyassza a mozillát és miután feladatkezelőből nagy nehezen be zárom még folytatja a nyekergést ez a buzi.....
raeros.tolem egy honap mulva is jo:) vagy ha gondolod,elviszed,hasznalod,es amikor lesz ra le,akkor szolsz,es fizeted.fizethetsz krumpliban is ,ha van. v lehet,h borban is.
Menstruálsz Pupu, vagy mivan.
Fasza te is felraksz ilyen szarokat és szétbassza a gépet teljesen
Feri. Jó szarkol jött. Fizukor jó?
szep tortenet.olyan ismeros
Istenem ma miért mindenki engem baszogat és kóstolgat tényleg bolondok napja van. Na ha megnyugodtatok akkor majd jelentkezek .....
Tudja! . . . . .
Én tudom hogy szegfű a 122mm önjáró tarack
Pupu,akkor tudod hogy a Gvozgyika mi is valójában?
Én meg Szentesen voltam katona!
Ja és a feszültséget ne itt vezesd le hanem azon aki elbaszta a motorod aksiját...
Én meg lövegparancsnok voltam szakszi rangal szóval tudom miről beszélek.
Nem baz+, csak becsüllek annyira, hogy megnézzem, mit linkelsz be, erre megszopacc, mert egy SEMMIT.

Ui: amúgy akusztikáról, hangterjedésről, hangnyomásról szívesen vitatkozok bárkivel, aki úgy érzi

Utó-ui: télleg rossz kedvem van, mert szétbaxták a motorom akksiját, és 2 napja nem tudok vele menni, a köccsög Forexnél meg nincs spirálcellás, olyat akarok, ha már venni kell.
ÉN hallottam. Nem csak jutubról.
Ne is kóstolgassál tovább
Te ma qrvára szarul keltél vagy csak próbálsz vicces lenni mert az neked ma nem jött össze.
Ja aham persze igen hiszi a piszi nehogy má 122mm nél nagyobbat szóljon hallottál te ilyet szépecsém