140. Neked 120. Elhagyta az egyest, kidobálja. Szerintem váltócserés lesz lassan, sajnos ez tipushiba.
Most így néz ki, de adok hozzá szupermotyó elsőkereket is gumikkal
Nem Csak derby napon automatikusan az adrenalin úgy felpörög évek óta ilyenkor már rég bunyók szoktak lenni és most elvonási tüneteim vannak miközben a pulzusom a az egekbe tombol
Ezek is reggel 6 óta itt állnak vigyázzba hogy 9 kor jönnek a játékosok bazdmeg 4ó és még 1 se jött ide van 8csapat fejenként 3 taggal este9 re be is fejezték volna de ebből tuti hajnal lesz..
Meccsre se tudtam kimenni a többiek már rég b@sszák a fradisták száját én meg itt koptatom a billentyűt ahelyett hogy Vikivel 2 könnygázkoktél között beszélnénk át a jövőt.
A fasz közöm a 600hoz és a mókus engem kérdez hát a tököm eldurran mindjárt ott a gugli bebassza keresőbe és jól van.
Egyik mókus is hívogat folyamatosan hogy ez a gondja az exupnak az a gondja hát ott a nevem mellett hogy szerelő mágus nagyvarázsló mester. Megint regelnem kell új névvel FZR.PUPUnemszerelőnetegyélfelkérdéstnekiszerelésügybenírdaközö
sbehatudjaaválasztúgyisegít-re ááááááá ilyen 1 f@sz elbaszott napot még nem láttam
Azért mert Prof nehezen tud olvasni és mire végez 3 oldallal reggel lesz Malacnak beszaratták az aksiját és engem kell ezért kóstolgatni majd találkozón lehet de akkor vége mindenkinek azt most megmondom....
link
Most így néz ki, de adok hozzá szupermotyó elsőkereket is gumikkal
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
valahogy lusta vagyok megkeresni
Menstruálsz?
Meccsre se tudtam kimenni a többiek már rég b@sszák a fradisták száját én meg itt koptatom a billentyűt ahelyett hogy Vikivel 2 könnygázkoktél között beszélnénk át a jövőt.
Egyik mókus is hívogat folyamatosan hogy ez a gondja az exupnak az a gondja hát ott a nevem mellett hogy szerelő mágus nagyvarázsló mester. Megint regelnem kell új névvel FZR.PUPUnemszerelőnetegyélfelkérdéstnekiszerelésügybenírdaközö
sbehatudjaaválasztúgyisegít-re ááááááá ilyen 1 f@sz elbaszott napot még nem láttam
link