kb ez a velemenyem a mai hasznaltautopiacrol.egy vicc.eskuszom a megkimelt es tokeletes allapotban hirdetett 2 focus szarabb allapotban volt,mint a VW.ugyhogy megmarad,es osszeteszem a ket kezem,h csak ennyire basztak at vele!
az egyik focus eleje romma volt torve,raadasul a nyomok eltunteteset se eroltettek.mas szinu legzsaktakaro,mint a muszerfal,rozsdas hegesztes az alvazon,repedt hutoventillator tarto,egyertelmuen latszodo szinkulonbseg az elemek kozott.pofatlanul megkerdeztem,h volt-e torve az auto.aztm ondta,nem tudja,a tulaj igy hozta be,ki kell probalni,magaert beszel
az autoban 143.000km volt,azt mondta a tulaj nemetorszagba jart ki vele dolgozni.na peeersze,a kilincsek meg ugy megkoptak,h iszonyat.de a feneklemez ep volt.
a masik auto meg be se volt indithato,mert a volt tulaj "elfelejtette" odaadni a riaszto kulcsat,az akksi meg lemerult,es letiltotta az egesz elektronikat nem mellesleg rohadt a 2000 ev vegi auto alja,ajtok elei,stb.ja es olyan karcos volt,mintha keresztul mentek volna vele egy 1 hektaros akacbozotos teruleten. en raneztem az autora,es kis hijan leterdeltem,h koszonom,h megtalaltalak. ja es midnket autot 889-re tartottak.en meg 700-ert vettem a polot. es nem gyozom hangsulyozni,egyforma koruak,es az enyem jobb allapotu!pofatlansag.szoval reszletesen atvizsgaltatom,kijavittatom,es hasznalom,amig szet nem esik.
Egyébként én sem adnám el a rönót mert egyszerűen nincs értelme.
Annyira keveset kérhetnék érte és a használati értéke ennél sokkal nagyobb. Nézegettem én is mást de úgy döntöttem hogy nem keresem magamnak a bajt, van így is épp elég.
a km ora allitas vicc volt,azert nem vagyok olyan hulye,h elore tekerem,nem pedig vissza csak kivancsi vagyok,h erdemes-e beruhazni ra,tudnam-e egyaltalan hasznalni vmire.
az egyik focus eleje romma volt torve,raadasul a nyomok eltunteteset se eroltettek.mas szinu legzsaktakaro,mint a muszerfal,rozsdas hegesztes az alvazon,repedt hutoventillator tarto,egyertelmuen latszodo szinkulonbseg az elemek kozott.pofatlanul megkerdeztem,h volt-e torve az auto.aztm ondta,nem tudja,a tulaj igy hozta be,ki kell probalni,magaert beszel
az autoban 143.000km volt,azt mondta a tulaj nemetorszagba jart ki vele dolgozni.na peeersze,a kilincsek meg ugy megkoptak,h iszonyat.de a feneklemez ep volt.
a masik auto meg be se volt indithato,mert a volt tulaj "elfelejtette" odaadni a riaszto kulcsat,az akksi meg lemerult,es letiltotta az egesz elektronikat
Annyira keveset kérhetnék érte és a használati értéke ennél sokkal nagyobb. Nézegettem én is mást de úgy döntöttem hogy nem keresem magamnak a bajt, van így is épp elég.
nézzen alá, hogy hány darabból van, és kérdezze meg hányszor volt már az autó TK-s.
Bocs.