Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néha én is benézek egy-egy kereskedésbe és mindig annyira jó érzés utánna beülni a rönóba és megállapítani hogy mennyire jó állapotú autóm van.
a kocsi hasznalhato,mi a kabelrol beszeltunk sot,miutan lattam ezt a kettot,igy atertekelodott a torottrol,kifogastalan allapotura
ezek utan el se merem kepzelni,az milyen allapotu lehetett a valosagban..
A kocsi
a kabel?
Látod-látod nem mentél el a jó kis fehér BMW-ért.
Akkor mégse csirkeól lesz . .
rendben,tied 400-ert,de van benne egy 300 ezres autoradio,sajnos nem tudom kiszedni,szoval azt is ki kene fizetni
latom szomszedok vagytok abrussal degecen
na megyek ki az udvarra . Rendbeteszem a rendbetennivalót. Majd este v.színű leszek, bár kellene menni vásárolni is.
van a 4-es út mellett Nyíregyháza alatt egy Zsuk. Azt kutyaólnak használják.
beall a cigotelepre,rairja,aluminium,es otthagyja 5 percre?
kb ez a velemenyem a mai hasznaltautopiacrol.egy vicc.eskuszom a megkimelt es tokeletes allapotban hirdetett 2 focus szarabb allapotban volt,mint a VW.ugyhogy megmarad,es osszeteszem a ket kezem,h csak ennyire basztak at vele!
az egyik focus eleje romma volt torve,raadasul a nyomok eltunteteset se eroltettek.mas szinu legzsaktakaro,mint a muszerfal,rozsdas hegesztes az alvazon,repedt hutoventillator tarto,egyertelmuen latszodo szinkulonbseg az elemek kozott.pofatlanul megkerdeztem,h volt-e torve az auto.aztm ondta,nem tudja,a tulaj igy hozta be,ki kell probalni,magaert beszel
az autoban 143.000km volt,azt mondta a tulaj nemetorszagba jart ki vele dolgozni.na peeersze,a kilincsek meg ugy megkoptak,h iszonyat.de a feneklemez ep volt.
a masik auto meg be se volt indithato,mert a volt tulaj "elfelejtette" odaadni a riaszto kulcsat,az akksi meg lemerult,es letiltotta az egesz elektronikat nem mellesleg rohadt a 2000 ev vegi auto alja,ajtok elei,stb.ja es olyan karcos volt,mintha keresztul mentek volna vele egy 1 hektaros akacbozotos teruleten. en raneztem az autora,es kis hijan leterdeltem,h koszonom,h megtalaltalak. ja es midnket autot 889-re tartottak.en meg 700-ert vettem a polot. es nem gyozom hangsulyozni,egyforma koruak,es az enyem jobb allapotu!pofatlansag.szoval reszletesen atvizsgaltatom,kijavittatom,es hasznalom,amig szet nem esik.
Valamire biztos tudod használni csirkeólnak jó lehet még
Egyébként én sem adnám el a rönót mert egyszerűen nincs értelme.
Annyira keveset kérhetnék érte és a használati értéke ennél sokkal nagyobb. Nézegettem én is mást de úgy döntöttem hogy nem keresem magamnak a bajt, van így is épp elég.
Jó kocsi volt. már el is adták.
Persze. Kár lenne eladni.
Milyen akszent?
ezt nem kerdezte van hatar,sot,4giganal nagyobb fajlt se tud kezelni.gondolom win98 miatt kellene a fat32.minden mas esetben felesleges
mert, végül megtartod?
a km ora allitas vicc volt,azert nem vagyok olyan hulye,h elore tekerem,nem pedig vissza csak kivancsi vagyok,h erdemes-e beruhazni ra,tudnam-e egyaltalan hasznalni vmire.
. Azért komolyabb kellene. Mondjuk egy trikó. Adok a tiedért 400-at is, mert sajnos csúnyán törött volt.
egy valamit elfelejtettél említeni.
nézzen alá, hogy hány darabból van, és kérdezze meg hányszor volt már az autó TK-s.
Bocs.