Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozok
de irigyelek
olyanez mint nekem. csak a színe másabb.
ill. nekem baloldalon a lámpa kapcsoló alatt lehet egy kis sevice ablakocskát lenyitni, az alatt van.
megvolt. + kis alvás is utána.
Dugásra fel!
Na lóra fel ! Hó Mi a faszt csináltok itt ilyenkor mikor mindenki lovagol? én már leszáltam rola
nagy nehezen megtalaltam a csatlazkozot.a kocsogok jol elrejtettek.konkretan csak a hulye nem talalja meg,meg en
ott volt kozepen a hamutartoban,ill alatta.útanulsag: dohanyozz,es neha urits hamutalat
amugy egyre izgalmasabb az auto.kiderult,h van benne komfort elektornika is.magyarul felhuzza az ablakokat,ha lezarod az ajtot
Faszom hátsó akart lenni
Alsó hídra rákötöd
kéne rá valami vonóhorog, hogy tuggyam a rendsodrót húzni vele
Ok, köszi este kipróbálom. Inkább az asztali gépen, nehogy meglepetés érjen...
persze,h lehet,ranyomod USB-re a kulso vinyot.szamitogep vagy sajatgep jobb gomb/kezeles/lemezkezeles.ott lesz a vinyo.torlod a particiot(minden adat leveszik rola) es letrehozod a kisebbeket.FIGYELJ! arra,h melyik vinyon csinalod,mert ha azon a HDDn,amin a rendszered is van,komoly gondoknak nezel elebe altalaban lemez 1, v HDD 1 neven fogod megtalalni,mert a 0-as az a gepbe epitett HDD
USB-n lehet partíciókat létrehozni? Ahhoz be kellene szerelni gépbe, nem?
csinalj a 160-bol kezdetnek 4 40-es pariticiot,es egyenkent formazd fat32-re.ha megy,kiprobalhatod nagyobb particiokkal is,pl 60-80-100-120.ahogy mlas is mondta,valoszinu van egy felso meretkorlat.
Na az a tényálladék, hogy 160G vinyó csak filmek vannak rajta. USB vel van összekötve a laptoppal. Ott a (meghajtó G) formázásnál csak azt mondja, hogy NTFS vagy exFAT. DVD re akarnám rákötni van azon is USB, egy kisebb vinyóval már próbáltam az sem ment, csak akkor ha FAT32-re formázta és úgy került rá a film. Gondoltam itt is segíteni fog....
Már vissza is jöttem. Drága benzin, kicsi kör.
Visszazavartam a robogósok közé . Szerintem citadellán nyomul hónap első szombatja van
Zsolti meg ezzel a drága benzinnel szennyezi a környezetet.
Én meg megyek nyírni.
Hova lett Cindi? (mostanában nem mer mutatkozni)
Ha már ilyen tiszteletlen voltál vele hogy megvádoltad hogy átbaszott!
sztem vissza kene mennem a polo volt tulajahoz,es odaadni meg egy szazast nem?
Olyan vagy! Mondta az ember hogy kímélve volt nem? (meg azokat törni sem szokták)