nagy nehezen megtalaltam a csatlazkozot.a kocsogok jol elrejtettek.konkretan csak a hulye nem talalja meg,meg en
ott volt kozepen a hamutartoban,ill alatta.útanulsag: dohanyozz,es neha urits hamutalat
amugy egyre izgalmasabb az auto.kiderult,h van benne komfort elektornika is.magyarul felhuzza az ablakokat,ha lezarod az ajtot
persze,h lehet,ranyomod USB-re a kulso vinyot.szamitogep vagy sajatgep jobb gomb/kezeles/lemezkezeles.ott lesz a vinyo.torlod a particiot(minden adat leveszik rola) es letrehozod a kisebbeket.FIGYELJ! arra,h melyik vinyon csinalod,mert ha azon a HDDn,amin a rendszered is van,komoly gondoknak nezel elebe altalaban lemez 1, v HDD 1 neven fogod megtalalni,mert a 0-as az a gepbe epitett HDD
csinalj a 160-bol kezdetnek 4 40-es pariticiot,es egyenkent formazd fat32-re.ha megy,kiprobalhatod nagyobb particiokkal is,pl 60-80-100-120.ahogy mlas is mondta,valoszinu van egy felso meretkorlat.
Na az a tényálladék, hogy 160G vinyó csak filmek vannak rajta. USB vel van összekötve a laptoppal. Ott a (meghajtó G) formázásnál csak azt mondja, hogy NTFS vagy exFAT. DVD re akarnám rákötni van azon is USB, egy kisebb vinyóval már próbáltam az sem ment, csak akkor ha FAT32-re formázta és úgy került rá a film. Gondoltam itt is segíteni fog....
ill. nekem baloldalon a lámpa kapcsoló alatt lehet egy kis sevice ablakocskát lenyitni, az alatt van.
ott volt kozepen a hamutartoban,ill alatta.útanulsag: dohanyozz,es neha urits hamutalat
amugy egyre izgalmasabb az auto.kiderult,h van benne komfort elektornika is.magyarul felhuzza az ablakokat,ha lezarod az ajtot
Én meg megyek nyírni.