Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem. Hát megesik.
Nekem is ugrál ide oda 1-2 megát
Köszi. Digi. De mindig változik az érték. Az nem gáz?
Nem értek hozzá. Nem kiröhögni! Tényleg!Ez jó,vagy gáz?
Ez mindig változik? Vagy valamit nem jól csináltam.
Ez milyen? Lassú,vagy elfogadható?
Uhhhh! Az gáz. De az enyém már kész. fél óra alatt megcsinálta a mester,és nem is fájt.
Itt ég szép idő van,de állítólag délután már nem lesz.

Olyan vagy akkor mint a blankolt fogú ez a beceneve a haveromnak első 4 metsző foga reccs
Nem,csak szereltem fel egy jó kis kürtöt az omira,és a blankoló fogó fent maradt a lakásban,én meg a kocsi alatt feküdtem. Gondoltam nem lesz baj. Lusta voltam,de most tanultam belőle.
Szia!

A fogaddal szoktad blankolni a vezetéket?
Sziasztok! Voltam fogorvosnál. Pénteken du. vezetéket csupasztottam,és kijött a tömés a fogamból. De most már gyári.
Szassz Gyulám
Nekem is a felső harmadba kezdi,gondolom gyengülnek a rugók,de még nekem se csúszik,addig meg ráér.
Az nem túl jó hír, de amíg nem csúszik meg addig használhatod.
Kb félúton szokott "fogni" ha jó.
Mester mennyinél kéne elkezdeni fogni a qplungnak. Ha kopra be van húzva a kar onnantól számítva nekem az utolsó harmadba kezd ha engedem ki. Mondjuk a kar végét nézve számszerűsítve cm-be.
Miért van az hogy akármennyire tépem a motor száját nem csúszik meg nekem a qplungom csak az Ádámnak lehet csak hozzáért a qplungkarhoz 1 csöppet.
megnezted a feladas helyet?lehet onnan kuldi
Jó reggelt. Megjött a 600-as h.féktárcsa. (Bazsika levéve a tiltólistáról,nincs a Maldív Szigeteken )
úúúúúú voltam postán és szétszaggattam a száját a dögnek
Reggggelt!