Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kb ezelőtt 8 évvel, egy volt katonám. Valami potom pénzért.
. . . .
Reggelt. A héten elkezdődik a manager képzésem, tessék szurkolni, ha ez összejön, akkor egész normális fizum lesz. Persze nem 1 hét a leforgása egy ilyen képzésnek, de ha jól értettem amit a főnök mondott, akkor itt most meggyorsítjuk az eljárást. Meg hát az se utolsó szempont, hogy ilyen papírral már több esélyem lesz esetleg máshol.

Nemsoká elindulok haza, kiváncsi leszek a motorra.
Reggelt
Mentem aludni. Jó éjt.
Nálam ez akkor volt amikor szép nyugisan mentem és valamivel gyorsabb voltam mint az előttem haladó és ugyanazzal a tempóval kezdtem el előzni. (erre a gyökér nekiáll megmutatni a haveroknak/csajának a 320-as BMW-vel, vagy volt olyan is hogy majd apuka az 1,6-os F Astra kombival megmutatja a kisfiának hogy helyreteszi a motorost)
Ez jó (A,B)
Én esélyt se szoktam hagyni elözésnél hogy elkezdje nyomni a gázt mikor melléérek,mivel 1mp.-nél többet soha nem töltök a megelözendö jármü mellett.
na, ha mindenki alsz -- én is.
Cakát !
Nem szabad és már régóta nem is csinálom.
Nem versenyzek senkivel csak szép nyugisan túrázgatok.
Idén még nem is mentem 220-felett.
estét az uraknak! És még te beszélsz itt nekünk a sportoságrol . Mikor te sem vagy(voltál) különb itt nálun Há szabad igy előzni mán!
no mentem aludni,hosszu volt ez a nap es semmit se csinaltam
joccak mindneki
Én ezt csak autóval szoktam motorral még nem volt ilyen esetem - ha azzal előzök, akkor az 1értelmű szokott lenni vitának, versenynek ott helye nincs
De motorral általában lassabban megyek, mint autóval (bár nem tudom, a km órám még sose volt jó)
en ennel gecibb voltam meg a kis 250-essel.elottem haladt egy auto,kicsit ralogva a felezovonalra.lattam hogy nem vett eszre,behuztam a kuplungot,moge osontam,visszaraktam 2-t,hirtelen felorditott a gepezet,o megijedt,lehuzodott,en meg balra el.
de ilyen reg voltam.most mar gecibb vagyok.pirosnal buntetek es egy kicsit hangosabb is a 600-as yoshi barat gyulolom mikor meg eppen at akarnak felrni 3an a piroson,en meg mennek.ekkor kuplung be,gaz max,reszemrol a motor ordit,naluk meg az utasok sikitanak
Csak pedagógiai jelleggel. Én megyek ő marad.
Régen szerettem csinálni ha 90-100-nál kimentem előzni az előttem haladót (teljesen normálisan) erre mikor meglátta a paraszt elkezdte nyomni hogy nehogy már megelőzzem, én (ha hosszú belátható szakaszon nem jött semmi szembe) mellette haladtam és a slusszkulcs mögé hasalva "erőlködtem" hogy meg tudjam előzni.
Amikor általában 170-180 körül befejezték a mutatványt (mert ennyi volt) akkor én:
-A: kicsit több gázzal lassan ott hagytam
-B: lassan elkezdtem lemaradni 100-150 métert, majd megvárva az ünneplést a kocsiban, kb 240-nel eltéptem mellettük.
De már nem vagyok ilyen.
akkor nem sokat tevedtem
a felni középsíkja és a felfogatás síkja közti táv, mm-ben.
Kisebb ET-vel jön kintebb a kereked, nagyobbal megy bentebb
mert horribilis arakat elkernek erte.majdnem annyit,mint egy aluert.es akkor mar inkabb alu.