Szerencsére az ékszíjas vario váltóknál erre semmi szükség, ugyanis ott nem áll fenn a veszélye hogy esetleg a blokk ereje letépné a helyéről a hátsó futóművet.
hát, ha nem vagy fakezű paraszt, úgyis adsz annyi gázt visszaváltáskor, hogy kiegyenlítődjön a fordulatszámkülönbség a váltó tengelyei között akkor meg nincs semmi gáz
Szerintem a 600-as már hatodikban visszaváltás nélkül is elég jól gyorsul de csinálhatod mert nem teszel benne kárt.(bár a kuplungnak értelemszerűen nem használ de ha gond van akkor nem számít mert menni kell)
Velem is megesik néha hogy 140-nél visszateszem ötödikből kettesbe és feltépem a pillangószelepeket előzés közben (mert az Astrásnak meg kell tanulnia hogy hiába kezdte el kinyomni a pedált a hűtőrácson én akkor is megyek) majd elváltok 11.000-nél kettesből-hármasból-négyesből és hipp-hopp 250-nél jár a mutató. Persze ez NEM követendő példa.
Megerősítem.
Amikor a Caprit eladtam és már vitték el, akkor a bal első keréknél egyszerűen leszakadtak a csavarok, mert a "szervizben" (Capri Club BP!)felcserélték az első-hátsó (hátsó vastagabb volt) nyomtávszélesítő pogácsákat. Mivel elől nem feküdt fel a felni közepe a tehermentesítő peremre (mert a pogácsa kitöltötte az egész peremet) ezért csak a csavarok tartották a felnit amik eddig bírták. (kb 150-200 km-t mentem vele)
Az volt a szerencse hogy még lakott területen belül voltak este, és kb 50-nem mentek.(én kísértem ki őket a faluból mert tatabányaiak voltak és nem voltak képben)
Kibaszott nagy mák volt hogy nem a 6-oson 120-nál történt ez.
Kivettem egy-egy csavart a másik háromból és azzal sikerült feltenni, majd sétáltak fel Tatabányáig 40-50-nel.
Azóta nem bízom senkiben.
szóval attól parázok hogy a kemény vissza váltások, tehát hogy visszadobom 5-be, 4-be 3-ba úgy felúgorjona fordulat 7-9ezerre.Mert így keményebben tudok gyorsulni.
gáz e?
ui: most ma újra rájöttem, mennyire megy ez a motor - ijesztő, és csak 8ig forgattam.
azt nem néztem.
Velem is megesik néha hogy 140-nél visszateszem ötödikből kettesbe és feltépem a pillangószelepeket előzés közben (mert az Astrásnak meg kell tanulnia hogy hiába kezdte el kinyomni a pedált a hűtőrácson én akkor is megyek) majd elváltok 11.000-nél kettesből-hármasból-négyesből és hipp-hopp 250-nél jár a mutató. Persze ez NEM követendő példa.
Amikor a Caprit eladtam és már vitték el, akkor a bal első keréknél egyszerűen leszakadtak a csavarok, mert a "szervizben" (Capri Club BP!)felcserélték az első-hátsó (hátsó vastagabb volt) nyomtávszélesítő pogácsákat. Mivel elől nem feküdt fel a felni közepe a tehermentesítő peremre (mert a pogácsa kitöltötte az egész peremet) ezért csak a csavarok tartották a felnit amik eddig bírták. (kb 150-200 km-t mentem vele)
Az volt a szerencse hogy még lakott területen belül voltak este, és kb 50-nem mentek.(én kísértem ki őket a faluból mert tatabányaiak voltak és nem voltak képben)
Kibaszott nagy mák volt hogy nem a 6-oson 120-nál történt ez.
Kivettem egy-egy csavart a másik háromból és azzal sikerült feltenni, majd sétáltak fel Tatabányáig 40-50-nel.
Azóta nem bízom senkiben.
gáz e?
vagy használhatom e így?
hozták 2 mn. alatt.
egyébként csörögj rájuk. Ne most!