Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mára elköszönök, csak nem fogok gépnél ülni HA már itt vagyok Timinél jók legyetek, holnap jövök a tréning után, cakáát
Szevvvaaaa tökre megörültem amikor közelebb érve megláttam, hogy egy FZR az. Szegényke nincs túl jó állapotba, mi történt pontosan? A kidörgő állat volt viszont nagyon rajta be kellett mennem sajna a TESCO-ba (pont lánc spray-t akartam venni, meg kenyeret is kellett vinnem) úgyhogy húztam egy tiltást elköszönés ügyileg, nem tudom mennyire hallottad merre fele mentél? Mert én is arrafele mentem tovább a vásárlás után - mellesleg nem volt lánc spray - Solymáron keresztül jöttem át Pilisszentivánra, itt lakik az asszonykám
Nem. Ma majdnem, de a kocsival voltam Szentesen. Mlasnál. Majd jövőhéten.
Na megyek vacsorázom valamit majd visszalesek
Zsolti te elvarázsoltad magad olyan érzésem van Mit szedtél!? ,
én csak fényben dolgozom Bár setétben is szeretek Te még jozan vagy ? 12 es gurult ma ?
És te itt vagy.
Méé?
Iccakás vagy Pestabácsi?
Lehet Poti szépfiúval találkoztál
Köszi néktek. Épp sörözök.
Sziasztok!
Keresem 2-perces motoros társam(Fzr 250,fekete) ma mentünk együt a Budapest Bécsi uton 16-ora körül együt küzdötün az orkán szél ellen,jelenkez ha olvasod!Én FZR 400 piros fehérel voltam.
Jó cakát
Miért dől el a fa, ha szőke nő neki dől?
Mert okos enged
Jó éjt!
Engem is még bántanak a szelek pedig ki nem tettem a lábam ma a lakásból . .
Isten éltesse a Zsoltokat!
De jó volt ma motorozni, szép idő volt nagyon...bár kissé bántottak a szelek.
Öregem. komolyan nem a Te napod ez a mai.
akkor ma te egy nagyon ügyes gyerek voltál Ma én ezt ugy oldottam meg hogy semmit nemm csináltam pedig ezer dolog van akertben vagy a ház körü l DE basztam az egészre
Lehet már az első után hagynod kellett volna.
Lefelé sztem bringával bátrabb vagyok. De a Zoncolan Európa legkeményebb hegye.
Az előbb rosszul írtam a nevét.