Szevvvaaaa tökre megörültem amikor közelebb érve megláttam, hogy egy FZR az. Szegényke nincs túl jó állapotba, mi történt pontosan? A kidörgő állat volt viszont nagyon rajta be kellett mennem sajna a TESCO-ba (pont lánc spray-t akartam venni, meg kenyeret is kellett vinnem) úgyhogy húztam egy tiltást elköszönés ügyileg, nem tudom mennyire hallottad merre fele mentél? Mert én is arrafele mentem tovább a vásárlás után - mellesleg nem volt lánc spray - Solymáron keresztül jöttem át Pilisszentivánra, itt lakik az asszonykám
Sziasztok!
Keresem 2-perces motoros társam(Fzr 250,fekete) ma mentünk együt a Budapest Bécsi uton 16-ora körül együt küzdötün az orkán szél ellen,jelenkez ha olvasod!Én FZR 400 piros fehérel voltam.
akkor ma te egy nagyon ügyes gyerek voltál Ma én ezt ugy oldottam meg hogy semmit nemm csináltam pedig ezer dolog van akertben vagy a ház körü l DE basztam az egészre
Keresem 2-perces motoros társam(Fzr 250,fekete) ma mentünk együt a Budapest Bécsi uton 16-ora körül együt küzdötün az orkán szél ellen,jelenkez ha olvasod!Én FZR 400 piros fehérel voltam.
Mert okos enged
De jó volt ma motorozni, szép idő volt nagyon...bár kissé bántottak a szelek.
Az előbb rosszul írtam a nevét.