Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

P071:tudsz linket hogy hol a hirdetés,ha jó árba van akkor talán.Idom kéne rá egy jobb oldali meg van,bal kéne meg fejidom meg tank(3tj vagy fiatalab).Nem sérült a váz csak acél átütöt probált valaki belehuzni nem alut és a vázat horpasztota be ahelyet hogy az alu átütö patant volna el.Vanak hülyék.Mentve a számod de ma melozok ezerel sajna,korán megyek késön jövök.
Jó reggelt,itt vagyok,csak el voltam egy kis melóval.
Hát ha vassal dekáztál fejen, meg flex koronggal frizbiztél, akkor biztos villogtattál is ívhegesztővel
Az eszi a szemet, ne nézzél bele
Istenem
na indulás van. a nagysasszony elkészült. 7-re megy dolgozni. ( )
NA jól van így legyen a haverod az ember akkor ezentúl ezt kapsz majd és lehet gondolkodni majd miért.
mit ölelgetsz, buzi-e vagy?
http://youtu.be/sujSTntcfG0
1 kis retro reggelre . . . .
http://youtu.be/-KVgUnPJVlY
Reggelt!
Kezdődik a mókuskerék.
Gyula elaludtál?
Jó reggelt
Holnap du. benézek.
Boldog Zsoltinapot mindenkinek.
Mostanában semmire sincs idő de azért olvasok.
Megyek aludni.
Fent van az i betűn a pont a mai napról,begyulladt a szemcsim aludni sem birok.
Javallat:sok wihsky + algopirin
ellenjavallat: reggel meló
Úúú bakker bocsesz hát külsőre szegényke elég romos, de ha van rá kereted, most hirdet egy srác 400-as fzr-t darabokba. Ha jól láttam a váz is sérült picit, idomokat könnyen kerítesz rá. Nagyon nem tudtam megfigyelni, durva forgalom volt ma és ez a szél, 2x is majdnem kibaszta alólam a gépet, szerintem kicsit túl van fújva a guma.

Srácok, mekkora nyomásnak kéne lennie a 250-es gumijába? nincs benne a manuálomba.

Arra felé szoktál mászkálni tevinyó? Holnap reggel jövök be a városba, aztán megint jövök kifelé Solymárra, ha véletlenül erre fele jársz összefuthatnánk. csörizz meg ha gondolod: harmincas5448808 vagy írj egy sömöst

na jóccak srácok, mindenki
jóvan azt bajod már ugy sem lehet hülyébb már ugy sem leszel A pinát meg igy is ugy is szereted
Nah jól van akkor Legalább ma sikerült a vonat elől elugrani Amúgy milyen baszódás szél volt 7végén
Dejó !Hát én is megörültem mikor megládtalak,föleg mikor lehuzodtam és melémjödtél jo volt igy meni föleg idegenel!Hát nem tudom pontosan mi történt,mindenki igy vedte elödtem állitolag .Gyári a kipuff.Nem halodtam sajna,pedig biztos szolt 20000-nél Azt hidtem csak valamiért jödtél mögém azt sehol nem vagy a tükörbe,igy megfordultam a vasutnál.Én meg csak miadtad mentem tovább, a tesco elödt kanyarodtam volna már le!
rámlőtt 1 köszörű,láva folyt a kezemre, a fejemre esett 1 nyolc kilós vas tetőmagasságból , amúgy semmi különös, csak átlagos nap
Gyíííí Sziasztoookk Végre van netem Rohadás jupiszi Történt valami még nem léptem erre fele? Qray ügye ,hogy halad?
Én is mentem. Cakát.
így legyen ötösöm