Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rajta jó kemény protektor, meg asszem (nem bizti) a többi része marhabőr.
Na látod,ezzel simán kiegyeznék!
Szia Sanyi !
Bódog Gyulát.
Igen megvan.
Hát gyerekek,nem vagyunk csórók,de idén se másik sisak,se kesztyű nem lesz. Remélem a talikra el tudok menni. Legfeljebb most nem esek el.
Sziasztok! Vége mára. Elfáradtam.
nekem egy hasonló van. olyan 4 körül vettem.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
És majd mikor a harmad ennyibe kerülő szétszakad a kezén és nem tud csirkét panírozni majd akkor a különbözetet rajtad vasalja majd be.
Én már bánom hogy 6000ft ért vettem ezt a kesztyűt a tépőzár Pécs után megadta magát és kiszakadt akkor 1 esésnél mire számítsak
Olyat akarok ami tetszik és ami TÉNYLEG megvédi a kezem ha arra kerülne a sor.
Nálunk már elált

Itt már nem
nem rossz, de én néznék egy harmad ennyibe kerülőt és a többit eltankolnám.

Esik
aha.
nálunk anya-apa-öcsi, és nem jut 2-3 e Ft-nál több. És azt is sajnálnám ha rám költenék. Örülök, hogy enniük van mit.
Most intéztem öcsémnek 4 db Tft monitort 3 db 17-es és egy 19-es.
Bizniszeljen vele. olcsón jött.
legalább lesz miből tankolni a golfot, még ha kasznizásra még most nem is jut.
Apa - Anya - Nővér 1. - Nővér 2. Faszom, szülinapra, nehogy már sok legyen egy 20-as 4 embertől...bár mondtam Anyának, hogy ha sokkalja akkor beleszállok
Nem a család nagysága számít hanem hogy mennyi pénze van
Mekkora az a család?
ilyet, igen
figyu, Te, szoktál ebay-ezni.
tudsz nekem szerezni egy Ericsson R250s PRO -hoz való akkut?
meglesnéd?
Szerintem ez korrekt, az ára is olyan, amit egy szülinap - az egész családtól - elbír, szóval...van egy másik ami olcsóbb, de az kék, kéket meg nem akarok a fekete szereléshez...már csak majd egy fasza egyberuha fog kelleni és kész
Ez tetszik nekem is csak az ára nem tetszik de hát a minőséget meg kell fizetni.
Skacok, sziasztok. EZT a kesztyűt szeretném megvenni magamnak, szerintetek okés-e, megéri-e, stb. Mindenképp márkásat akarok és ez tetszik is, meg minden
koszi,talaltam kettot,mindkettot letoltom.
te ezt vetted?:
link
vag-com
igen,fent. mit keressek?