Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kitudja manapság, hogy mi igaz és mi nem.. megint szaródik elfele az idő, nem tetszik ez nekem...
2,0 és 2,5 között fogom próbálgatni
A guminyomást ne arra állítsd amit írtam az az 1000 é azt a malacnak írtam a tiéd szerintem kisebb de nem biztos
Ez jó Pupu köszike fiúkák a guminyomást, majd holnap meglesem, hogy mennyin van jelenleg
Szasztok evribádi. Hááát ez gáz volt...9-fél 3-ig csak a power pointok, a cégtörténettel, AmRest, KFC, minden ami csak lehet...és ha nagy nehezen sikerülnek a standard vizsgák (mindent tudjak az egész étterembe tökéletesen grammra pontosan és hőfokok meg lejárati idők, meg minden) akkor még jön ebből is egy vizsga, amit ráadásul a nagy főnökök előtt kell majd letenni...JÉÉJZUSOM ez kurva sok...
Ennek az előzménye az, kérdezősködj tevinyó
Fiatal, csinos nő a nőgyógyásznál:
-Kérem vetkőzzön le!
A nő zavarban van, erre a doki leoltja a villanyt, hogy sötétben vetkőzhessen.
A nő megkérdi:
-Doktor úr, hová tegyem a ruháimat?
-Nyugodtan tegye csak ide az enyémre
jó, de az nagy nehéz motor de beleírtam a hsz-be, hogy az a lényeg, hogy ő érezzel jónak a menettulajdonságokat
2.2:2,5-2.5:2,9 ig
Mé, mennyi kő bele? Sokan vallják, hogy kevesebb, de nekem ha 2.2/2.5 alatt van, úgy kacsázik az ívben, hogy alig elég a sáv
De,csak nem jó gumik voltak rajta.Hátul Heidenau,elöl metzeller valami.
me nem kanyarottá
Ha jól rémlik akkor 2,2 elöl,és 2.5 hátul. Nekem ez volt jó a kicsibe.
hát, én 2-2.2 körül tettem bele, kicsit próbálgasd mi tetszik.
Nemsokára megyek vissza a délutános részét befejezni. Nagyon furcsa,eddig ebéd után mindig szunyókáltam 1-et.
Fzr 250, 400r alkatrészek eladóak, minden van, nagyon jó állapotban!
tel:06305770865
no visszaolvastam a hetveget.bolgo szulinapot meg nevnapot az illetekeseknek igy utolag is. hazat bontottunk egesz hetvegen,kicsit be vannak durranva a karjaim.nehez felverni a betont egy vesovel,meg kalapaccsal kozbe meg autot is szereltem,de megvagyok.
Zsolti sikerult a telepites?
sehogy.rahagyom.lenyelem a bekat,es hasznalom igy ahogy van.
áááááá ezeknek biztire sincs pénzük
Szerintem majd a biztosítóval fizettetik meg,azért kell a rendes számlás javítás.
Ezt már nem ez megy a méh be Én szóltam béreljenek emelőt az 1 napra 25eft lett volna és ingyen megcsinálom mert 3as bádog van abból hajlítok l profilt 6db ot és felcsavarozzuk de nem sok a 25 e ft majd jön a kivitelező és megcsinálja. Na nem jött és most lesz vagy 200-300e az újraépítése köcsögök ezek
Sziasztok! Vége a meló első részének. De jóóóó volt megint gépelni a nagyvassal!
Tán neked kell visszarakni?
A természet elintézte a javítandó ereszt . Köcsög 1 cég a miénk rájöttem.