az 1400-es videón meggyőzőnek tűnik, ha igaz :) de tetszik ez a moci, még ha gány is, majd rendbeszedem, csak kéne egy kis kraft bele. esetleg turbót lehet erre tenni?
Nézd a jó oldalát. Occsó bizti,mérsékelt teljesítmény adó. Nem gondolnám,hogy olyan rettenetesen lassú lenne. Ha exup,akkor 145le kell lennie,az pedig nem kevés.
az óra nem mér, eltört a spirál és még nem kaptam újat
a forgalmiban 44kw van írva és nem is olyan az élmény, ahogy emre írja, hogy 5ezernl hátra csúszok az üllésben.
valahogy nem az igazi.
tudtok valakit, aki ki tudja szedni a folytásokat, ha van benne, vagy ha nincs, tud dobni rá egy kis tuningot? Fel lehet piszkálni ezt a motort 160-170LE-re?
emre mester ajánlotta, hogy itt talán van valaki, aki kibírja a hülyeségem és tud is segíteni :)
az a gondom, hogy vettem pár napja egy ezres FZR-t és lassúnak tűnik
nekem van 1 negyszemelyes satram.meg nincs szetfingva,egyszer hasznalt,szinte uj.en elferek benne,meg meg 1-2 ember kenyelmesen.halozsakot nem tudok biztositani.
igaz, csak 1000-es CBR-em volt, meg vmaxom, ami nagyobb, de úgy érzem, hogy azok is jobban mentek
Itt csak 2-3 mester van, egyik sem én vagyok
a forgalmiban 44kw van írva és nem is olyan az élmény, ahogy emre írja, hogy 5ezernl hátra csúszok az üllésben.
valahogy nem az igazi.
tudtok valakit, aki ki tudja szedni a folytásokat, ha van benne, vagy ha nincs, tud dobni rá egy kis tuningot? Fel lehet piszkálni ezt a motort 160-170LE-re?
az a gondom, hogy vettem pár napja egy ezres FZR-t és lassúnak tűnik
http://scootershop.unas.hu/spd...
megy bele az egyik szarba. szárba