Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még az exup szelep zárt állapotban maradása gyengiti kb egy 400 as erejéhez
akkor valami van vele
akkor tuti, hoyg nem 140 ennél nem arra kell koncentrálni inkább csak idegeskedek, hogy a faxért nem megy már :(
nem lehet hogy szükitettek a szivocsatornáid? mert nem hiszem hogy kevés egy 1000 res ereje valakinek hiába 20 éves
igen, csak én nem érzem 140-nek!
igaz, csak 1000-es CBR-em volt, meg vmaxom, ami nagyobb, de úgy érzem, hogy azok is jobban mentek
na léptem majd szerintem még később benézek!
imre rosszul mondod itt mindenki ért valamihez
147 gyárilag nem elég ? volt már ilyesmi erős motor nálad ? 8 től arra kell koncentrálni hogy egyáltalán a kezedben maradjon a kormány
az 1400-es videón meggyőzőnek tűnik, ha igaz :) de tetszik ez a moci, még ha gány is, majd rendbeszedem, csak kéne egy kis kraft bele. esetleg turbót lehet erre tenni?
Nézd a jó oldalát. Occsó bizti,mérsékelt teljesítmény adó. Nem gondolnám,hogy olyan rettenetesen lassú lenne. Ha exup,akkor 145le kell lennie,az pedig nem kevés.
44kw ki hiszi azt el?
na, most kapok a mester miatt

Itt csak 2-3 mester van, egyik sem én vagyok
az mit takar nálad hogy lassúnak tűnik? 270-nél vége?
lassú zzr1400? vagy zx 12 ? :-)
az óra nem mér, eltört a spirál és még nem kaptam újat
a forgalmiban 44kw van írva és nem is olyan az élmény, ahogy emre írja, hogy 5ezernl hátra csúszok az üllésben.
valahogy nem az igazi.
tudtok valakit, aki ki tudja szedni a folytásokat, ha van benne, vagy ha nincs, tud dobni rá egy kis tuningot? Fel lehet piszkálni ezt a motort 160-170LE-re?
Uhhhh!
emre mester ajánlotta, hogy itt talán van valaki, aki kibírja a hülyeségem és tud is segíteni :)
az a gondom, hogy vettem pár napja egy ezres FZR-t és lassúnak tűnik
sziasztok!
most meg mit hajbókolsz
nekem van 1 negyszemelyes satram.meg nincs szetfingva,egyszer hasznalt,szinte uj.en elferek benne,meg meg 1-2 ember kenyelmesen.halozsakot nem tudok biztositani.
no megnezettem apammal az otthoni cuccot. apam talalt egy bontatlan ilyet
http://scootershop.unas.hu/spd...
megy bele az egyik szarba. szárba