1: Meg kell nézni hogy hány fogas az első és a hátsó lánckerék.(lehet hogy hosszú az áttétel)
2: Le kell venni a karburátorsort és és bele kell nézni/nyúlni a fém szívócsonkokba a hengerfejen. Ha akkora a nyílása ahol illeszkedik mint a hengerfejen a "lyuk" akkor nyitott.
3: Legalább úgy kell mennie mint az 1000-es CBR-nek, de inkább jobban.
4: Tuningolni felesleges (olcsó tuning szart sem ér,a drága meg drága)
6: Turbo & Supercharger=hülyeség+ nem tudod megfizetni.(az otthoni "csak felteszünk egy fújót és menni fog mint az állat" megoldás felejtős)
7: Ki lehetne belőle hozni 170Le-t de lásd mint 6. pont. (meg egy 20 éves blokkot ne hegyezzünk már)
Beteg, előzményeket olvasd el
Illetve szerintem motorino lakik arra felé, akinek exupja van, előbb-utóbb itt lesz Ő is, meg Ábrus mesternek is lesz hozzáfűzni valója. (Ő tényleg Mester)
köszi a videot! ezt már megnéztem vagy ezerszer, de az én gépemen nem pörög ilyen gyorsan fel a ford szám mérő! sokkal lassabb!
azt gondolom, hogy óra nélkül is tudom, mennyivel megyek. szerintem ezzel 200-at mentem eddig. nincs rajta ugye plexi, meg semmi. de nem is az a lényeg, hogy 300-at menjek, hanem hogy húzzon
2: Le kell venni a karburátorsort és és bele kell nézni/nyúlni a fém szívócsonkokba a hengerfejen. Ha akkora a nyílása ahol illeszkedik mint a hengerfejen a "lyuk" akkor nyitott.
3: Legalább úgy kell mennie mint az 1000-es CBR-nek, de inkább jobban.
4: Tuningolni felesleges (olcsó tuning szart sem ér,a drága meg drága)
6: Turbo & Supercharger=hülyeség+ nem tudod megfizetni.(az otthoni "csak felteszünk egy fújót és menni fog mint az állat" megoldás felejtős)
7: Ki lehetne belőle hozni 170Le-t de lásd mint 6. pont. (meg egy 20 éves blokkot ne hegyezzünk már)