Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyugi sikerülni fog!de akkor sok kalappal kívánok a vizsgához! és ha ez meglesz akkor te már nem is fogsz többet kiszolgálni?
Szilva bazmeg, de hány fokosnak kell lennie hogy égjen?
szia mesu, ma "csak" biztonságtechnikai tréning-en voltam...holnap lesz az egyik nagy vizsgám, 100%-osnak kell lennie különben szopó van. De imádkozunk, hogy sikerülni fog, sokat tanultam érte, úgyhogy menni fog!
szasz Poti! vége a melónak?
Mennyit tudtok beszélni, jesszumpeti!
az fincsi! nekünk is van itthon hazai csak az a baj hogy vészesen fogy! milyen? körte-szilva-barack?
Helyzet?
Kaptam házi pálinkát
Az öreg azt mondta,hogy csak óvatosan fiam
Én meg, hogy persze báttya / én nem 80 éves vagyok/
Letuszakoltm 3 felest és már alíg látom a betűket
oh men!do you speak english? aztán itt ki is merül az angol tudásom.
helyzet?
én meg hozzád
Angolt. Most viszont mennem kell.
Heeeeeee eeee mondom valamelyik nap kínáltak egy 6 szájas főtengót nem-e - kell -e neked-e ?
Nem tom miről van szó most kezdek visszaolvasgatni

A bolondokházában az egyik beteg a vízvezetéknél áll, és egy botra kötött madzagot lógat a wc kagylóba. Az ápoló tapintatosan kérdi tőle
– Na, hány halat fogott eddig?
A bolond rámered
– Maga őrült, a vízvezetékben?
tanulni?mit? ha nem vagyok indiszkrét.
Itt csak közben tanulnom kell holnapra. (meg mindjárt menni az asszonyért)
Ábrus itt vagy
Na mentem joccakát.
a 750 nek 72 mm a lőkethossza
Jól van csak Ámbráscet bunyóskedvében volt gondoltam kicsit eljátszogatok vele de most ehhez már nincs kedvem.
nekem nem az eredeti főtengö van már benne most sem !de majd kiderül ha beborul egyenlőre adat gyűjtés folyamatban a 750 es henger magaság már meg van még hajtokar hossz kell mert nem mindegy a lőkethossz sem de a csucspont magasság sem
alvás!
persze okés Nagyon kösszönöm , ,
Csinálni akarsz 1 rövidlöketű pörgős motort
Ha holnapig ráér akkor igen. (mert a főtengely még benne van a blokkban de megoldható)