Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kit érdekel van 1 szuperextranagy cordura kabátom abba beleférek
Hogy állsz a fogyással?
A furata. A lökethossza 46mm.
Na azért azt hittem csalódnom kell a precizitásodba
Teljesen pontosan mérve 90mm.
Nem volt ilyen kérdés hogy jó e nekem, nekem jó. A rambók meg dvd minőségűek a vhs csak a műszaki múzeumba van.
A pizza egészségtelen egy ilyen tömegű embernek. A R1 még fasza de a többi már gyerekkoromban sem jött be a zajos, ezerszer másolt német nyelvű de magyar alámondásos VHS kazikról. (de kibaszott öreg vagyok)
Kéne kép mert így nem egészen értem hogy mi tart mit. (a tömítéskészlet 3300Ft a Biker World-ben)
Rendeltem 1 jó kis 45cm füstös pizzát és nekiállok retrózni 1 kicsit elkezdem nézni a rambót 1-4 ig
JA itt vagy azt hittem nem olvasod el
most rám miért!
hát az a baj hogy csak áll.kész van rajta minden már csak a jó idő hiányzik és mehetnénk!
. . . . . .
Ma nem szórok átkot senkire na jó mesura igen
Na, tessék értem imádkozni, jó kérdéseket dobjon a gép, éjfél körül jövök...
Ja és a grafika az csodás vegyél másik gépet
mivaaan miiiiii akkor te valami nagyon rossz gépen tolhatod mert nekem semmi bajom vele pedig billel tolom csak úgy suhanok a kocsikkal a drift volt szopós mert nem tudtam adagolni a gázt rendesen de nekem össze vannak rakva a jobbnál jobb kocsik mitsu meg a subi full tapadásra és verek mindenkit még a bugattit is meg a mc larent pff azok nem autók
Letöltöttem a reloaded-et is belőle, de az is annyira szar, vezethetetlen és még csak nem is olyan csodás...
Én meg mindjárt a shift 2őt
Szeva ernike, oda lehet kapni felújító szettet, pár ezer ft maximum, lehet próbálkozni a legyártással, de nem ajánlatos.