Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ők igen én nem
Kihaltatok vagy mi a szösz?
Sanyiiiiiiiiii vasárnap liezs basztony liezs 1 napos
SAAAAAANYIIIIIIIII 2 kor euro1 bikicverseny
Ma asszem Frével megyek dolgozni csak be kéne fejezni az olajcserét.(1/3-ánál járok, tegnap leengedtem)
Akár az is jó meglátás
Vagy a kuplungod.
Akkor külön megyünk találkozóra nem tudsz tempót jönni főleg ha meg is vagy pakolva és ott a Mius is hátul nem fogok autópályán 70el cammogni leérek elfogy az 1es fokozatom
Amúgy nem
Amúgy csak ügyesség kérdése 1 izzó nem foghat ki az emberen.
Sziasztok!
Már két hónapja boldog tulaja vagyok egy 2001-es Fazernek. Egy kérdésem lenne: a műszereknél a kontrollizzót könnyű cserélni?
Otthon kivitelezhető?
Tisztelt Címzett! Mellékelten visszaküldjük a 2010. évi adóbevallását kijavításra. Ugyanis az "Eltartottak" oszlopba nem írhatja, hogy "kormány, parlament, állami és helyi hivatalnokok és több százezer cigány".
Hm. szerintem téged ez a probléma nem igazán érint.(meg tudod egyáltalán sérteni a sebességhatárt pl autópályán?)
Az nem kell nekem...
izzót kiloptam mert lehet kell nekem is
Köszi PUPU megjött a cumó!
Semmi a szokásos de ma 1 kicsit dolgoztam kikapáltam a tuják tövétől a gazokat és meglocsoltam de az is csak kb fél ó munka volt és most pöcsverés van. .
Nem merem szétszedni a motort mert holnap le kell lépnem innen 1 kicsit.
Mi van pupi?
Van fent a Használtmotoron egy hirdetés, annak írtam. Remélem megvan még és nem csak fent felejtették. Ha még megvan akkor szükségem lesz csövi (mint környékbeli erő) segítségére szemrevételezésileg.(meg valami szállítóeszközre)
Igen élet van élet....