Akkor külön megyünk találkozóra nem tudsz tempót jönni főleg ha meg is vagy pakolva és ott a Mius is hátul nem fogok autópályán 70el cammogni leérek elfogy az 1es fokozatom
Sziasztok!
Már két hónapja boldog tulaja vagyok egy 2001-es Fazernek. Egy kérdésem lenne: a műszereknél a kontrollizzót könnyű cserélni?
Otthon kivitelezhető?
Tisztelt Címzett! Mellékelten visszaküldjük a 2010. évi adóbevallását kijavításra. Ugyanis az "Eltartottak" oszlopba nem írhatja, hogy "kormány, parlament, állami és helyi hivatalnokok és több százezer cigány".
Semmi a szokásos de ma 1 kicsit dolgoztam kikapáltam a tuják tövétől a gazokat és meglocsoltam de az is csak kb fél ó munka volt és most pöcsverés van. .
Nem merem szétszedni a motort mert holnap le kell lépnem innen 1 kicsit.
Van fent a Használtmotoron egy hirdetés, annak írtam. Remélem megvan még és nem csak fent felejtették. Ha még megvan akkor szükségem lesz csövi (mint környékbeli erő) segítségére szemrevételezésileg.(meg valami szállítóeszközre)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Már két hónapja boldog tulaja vagyok egy 2001-es Fazernek. Egy kérdésem lenne: a műszereknél a kontrollizzót könnyű cserélni?
Otthon kivitelezhető?
Nem merem szétszedni a motort mert holnap le kell lépnem innen 1 kicsit.