Visszatérve a telóolaj cserére, lenne még egy kérdésem:
Az úgy jó, ha úgy eresztem le, hogy a teló alján a leeresztőt kicsavarom és felül betöltöm? Mert most nem szeretném az egész villaszárat kiszedi, tisztogatni meg minden. Csak hogy egy darabig jó legyen, aztán jövőre cserélném szimeringgekkel együtt.
Szóval így is le lehet szerintetek?
Unalmamba befújtam láncsprével a láncomat.
Pötyi még mindig van a Talmácsi láncspréből a kicsiből legalább 1 fújásnyi. Eddig 4x használtam vastagon fújva
Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak cigánynak . Ott a hölgy azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt. Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve szexuális molesztálásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, becsületes embereket molesztál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja.....
nem mert akkor azt hallanám de tök egyenletesen gyorsít nincs felpörgés.
Bazze mert te pille könnyű vagy és lobogsz a motor után mint 1 evok maci a jedibe. Lehet előre kéne dölnöd1 kicsit
"1-2-3 nyeles kigyorsítás " sztem akkor is csúszik, csak nem érzed annyira.
Amúgy hogy csináljátok ezt a nagy kigyorsításokat? Nekem 1-ben 8000nél feljön az eleje, akárhogy nyomom le - inkább elváltom.
Lehet, hogy a magas kormány/hátul súlypont/kis súlyom miatt?
http://youtu.be/vdPmRf1-Q8A
Visszatérve a telóolaj cserére, lenne még egy kérdésem:
Az úgy jó, ha úgy eresztem le, hogy a teló alján a leeresztőt kicsavarom és felül betöltöm? Mert most nem szeretném az egész villaszárat kiszedi, tisztogatni meg minden. Csak hogy egy darabig jó legyen, aztán jövőre cserélném szimeringgekkel együtt.
Szóval így is le lehet szerintetek?
Pötyi még mindig van a Talmácsi láncspréből a kicsiből legalább 1 fújásnyi. Eddig 4x használtam vastagon fújva
http://youtu.be/tYYvuRtfSwE
Bazze mert te pille könnyű vagy és lobogsz a motor után mint 1 evok maci a jedibe. Lehet előre kéne dölnöd1 kicsit
Amúgy hogy csináljátok ezt a nagy kigyorsításokat? Nekem 1-ben 8000nél feljön az eleje, akárhogy nyomom le - inkább elváltom.
Lehet, hogy a magas kormány/hátul súlypont/kis súlyom miatt?