Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De motorozni is fogok!
Te tudod.
A 2 évet én is kicsit túlzásnak tartom egyébként, de 3-4 évente nem árt.
hát akkor kitartás!
930m szintkülönbség volt a 70 km-en. Ez nem sok. De majd mondom még javul.
mondani sok mindent lehet és valamiből meg kell élni.de lehet ha most szétszedem akkor már szimeringeket is cserélhetnék meg a teflonozást is.míg nem ereszt addig hagyom.
Következőnek lehet én is azt teszek bele, vagy 15w-st.
. .. . . .. . .
csak szeretnél!
70km naponta? sosem értettem hogy lehet annyit tekerni.
Hát 2éves csereperiódust mondanak a teló- és a fékfolyadékok cseréjére. Szerintem nem ártana.
kikérem magamnak én csakis Nőgyogyász vagyok!
Én 20W használok, és jó!
Minden oké! Csak még nagyon elfáradok. De majd hozzászokok.
A bringa megy, hétvégén mindkét nap mentem a hegyen. 70km-ert naponta,hát ez még semmi,de ez is javul még. Bízom benne.
basszus mióta nálam van a gépem én még sosem cseréltem teló olajat és azt sem tudom előtte mikor volt cserélve.de mondjuk szerintem nincs gond a csillapításával.
Én ezeket már elvégeztem az enyémen. Tegnap lecseréltem a telóolajat, a bal szárban szinte új volt, a jobban kicsit koszos (de mindkettőben kevesebb mint az előírt 390ml). Valamivel most jobb lett az úttartása, de így se elég kemény. 10w-s olajat vettem, az volt előírva, de lehet egy kicsit többet kellett volna beletöltenem.
doktor úr!
mi újság? hogy megy a bicikli meg a vezetés?!
Bocsi, semmi. Csak Opti gépe jutott eszembe,összekevertelek.
Szia!
Mire gondolsz?
Csak 1-2 apróbb dolog, ac levegős, benzinszűrőcső magas, motor koszos, guminyomást, olajakat meg kéne nézni, telóba szerintem cserélni is kéne mert fika a csillapítás elől, stb. a párás reggeleket nem igazán szereti
Szerbusz Thomas!
na ez a formám. végre fel tudok jönni egy órára aztán akkor sincs senki.