Nem szép dolog irigykedni. (az órám űberpontosan mér)
Eléri a 260-at csak lassabban mint a nyitott torokkal.(azzal fent jobban ment, itt 230-nál megtörik és onnan sokáig tart) A magas kormány nem számít mert attól még ugyanúgy be lehet hasalni a slusszkulcs mögé, és az RF idommal is ment 265-öt annak idején.
Akkorát hogy mindig meglepődöm. Meguntam hogy egy agyonszpolylerezett Seat Leon (1,8T) 180-nal tartja fel a forgalmat a 6-oson és alvó üzemmódból visszatettem négybe, majd úgy döntöttem hogy itt a harmadik lesz a megfelelő fokozat és 11,5e-nál szépen elváltogattam négybe, itt szintén a megfelelő fordulatszámon (11,5e mert nincs tovább ) felakasztottam ötbe és csordogáltam tovább a forgalom ritmusában. (ez a 260 volt amíg holmi autósok újra el nem torlaszolták az utat a talicskáikkal)
Felháborító hogy nincs egy hosszabb szakasz ahol tartósan lehetne a 240-250-es túratempót tartani ebben a nyavajás országban.
igazad van,ezt fogom teni!
Azért egy 1000-est én is kiprobálnám mekorát tol,föleg egy öregebet.gsx-r 1000-rel már mentem de kiváncsi lenék mit tolhat 180-rol az FZR!
Eléri a 260-at csak lassabban mint a nyitott torokkal.(azzal fent jobban ment, itt 230-nál megtörik és onnan sokáig tart) A magas kormány nem számít mert attól még ugyanúgy be lehet hasalni a slusszkulcs mögé, és az RF idommal is ment 265-öt annak idején.
Felháborító hogy nincs egy hosszabb szakasz ahol tartósan lehetne a 240-250-es túratempót tartani ebben a nyavajás országban.
Cakát !
Azért egy 1000-est én is kiprobálnám mekorát tol,föleg egy öregebet.gsx-r 1000-rel már mentem de kiváncsi lenék mit tolhat 180-rol az FZR!