Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ellustulnak. POnt Te mondod. Nemá
7 föle nem szabad űket pergetni Öreg emberek már a mi kis lovaink
Há azé van nem?
Szíjel hajtjátok azokat a gépeket
Tanúsíthatom. Annyit mentem én is az rf idommal.
jézusom ábrus...én meg szarul érzem magam ha 120-al megyek
Gida figyu. A kép csaló, én fogtam.
Nem szép dolog irigykedni. (az órám űberpontosan mér)
Eléri a 260-at csak lassabban mint a nyitott torokkal.(azzal fent jobban ment, itt 230-nál megtörik és onnan sokáig tart) A magas kormány nem számít mert attól még ugyanúgy be lehet hasalni a slusszkulcs mögé, és az RF idommal is ment 265-öt annak idején.
A beígért kép. Galit meg nem találtam.
Jól mér neked az órád? A szokásos +10%? Mert a 260 azzal a nagy idommal, magas kormánnyal, meg fojtott torokkal nekem soknak tűnik.
Nekem most lett meg az 1000km, amióta megvan (1hónapja).
Még jó hogy időben visszaértél! Képzeld el hogy mi lett volna ha még tovább mész! Lehet hogy tovább csökkent volna mondjuk 93,1-ig!
Akkorát hogy mindig meglepődöm. Meguntam hogy egy agyonszpolylerezett Seat Leon (1,8T) 180-nal tartja fel a forgalmat a 6-oson és alvó üzemmódból visszatettem négybe, majd úgy döntöttem hogy itt a harmadik lesz a megfelelő fokozat és 11,5e-nál szépen elváltogattam négybe, itt szintén a megfelelő fordulatszámon (11,5e mert nincs tovább ) felakasztottam ötbe és csordogáltam tovább a forgalom ritmusában. (ez a 260 volt amíg holmi autósok újra el nem torlaszolták az utat a talicskáikkal)
Felháborító hogy nincs egy hosszabb szakasz ahol tartósan lehetne a 240-250-es túratempót tartani ebben a nyavajás országban.
Én is így teszek.
Cakát !
unatkozom
Na joccakát eltoltam magam az ágy irányába
JA távolságra gondoltál nem sebességre . .
Akkor jobb vagy mint a Kinetic Jani neki 280km/h felett megy az FZ750 . .
én most mentem 743-at
igazad van,ezt fogom teni!
Azért egy 1000-est én is kiprobálnám mekorát tol,föleg egy öregebet.gsx-r 1000-rel már mentem de kiváncsi lenék mit tolhat 180-rol az FZR!
De te még felépülési szakaszba vagy én meg leépülésibe
23km!
Én meg gondoltam ma meglesz az első 100km idén erre mikor visszaértem látom 99,4km