Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hű mi ez a nagy forgalom itt?! senki sem dolgozik?
Megyek kicsit letakarítom a kicsit, aztán megveszem a kesztyűt. Este jövök, jók legyetek
Isten megteremtette a férfit.....
....Hmmmm... Jó lesz!
Majd megteremtette a nőt.....
.....Hmmmm, ez meg majd kifesti magát!
úúúúúú ááááááááááá hát hosszú hétvége lesz annyian lesznek az úton mit a dög mongyuk fél 9 kor indulunk innen
A góré lakókocsiját visszük Keszthelyre a campingba és kell 1 megbízható szerelő utitárs és hogy ne basszam itt egész nap a színesfémet
na, hogy-hogy?
jiháááááááááááá holnap megyek Balatonra le háááháááááá
Levisszük a lakókocsit a balcsira . . .
helyes
Tudom csak ahhoz nekem be kell szerezni a cuccokat. De majd mingyá indulok úgyis.
mi van, 500 ft-ból megvan!
Na gyerekek! Kezdődik a délutáni móka. Sziasztok! Majd este leszek.
Na, fogtam pici vajon megpirítottam 4 szelet toast kenyeret, vágtam 2 jó szelet tarját, szintén megsütöttem, 2 tojást összeütöttem, szintén be a tepsibe, felszeleteltem egy paradicsomot és hoztam narancs juice-t meg egy óriás rudit
Tudjátok mit olvastam valamelyik nap? Egy csávó elment motorozni, nagy melegbe, full zárt sisakba és egyszer csak "megvakult". Szinte semmit nem látott, alig bírt lehúzódni az országút szélére, mert egy másodperc alatt elfehéredett minden. Tökre beparázott, hogy mi történt, de ahogy levette a bukót egy kis időre rá, visszajött a látása és minden okés volt. Kiderült, hogy valami speckó krémmel kente be az arcát motorozás előtt és olyan meleg volt belül a bukóba, hogy reakcióba lépett ez az anyag és ettől vakult meg ideiglenesen... nem tudom pontosan, hogy volt a dolog, de azért durva nagyon, nem? azóta nem kenem be borotválkozás után az arcom, ha tudom, hogy motorra pattanok hamarosan
Hűha! Segítek. Mire jók a barátok!
Kit őt? Ugyan már nem is
mert szeretunk
. lehet benne valami de 4 nővel én se bírok el 1 éjszaka
Nekem is ma még nem ettem semmit és a meleg a full bőr meg a bukó nem akarok hőgutát kapni majd és le szédülni
olvasd el megegyszer,amit irtal.
tisztara ugy tunik,mintha ados maradtal volna a tegnap esti szolgaltasert