Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem pupi.
Sikondán szembesültem azzal hogy téged nem szabad piszkálni mert van neked elég bajod így is. (együtt élsz saját magaddal)
Megígérem hogy nem foglak. (mert ezt már rég letárgyaltuk. Csövit már legalább foglalkoztatja a gondolat hogy kéne egy motor)
Kihaltattok
Az f@sz@.
en pl tegnap majdnem a lepcson lefele. jol sikerult a borkurzus syrah volt az itallapon
"Ha nem tudod, hogy milyen a Bak, akkor képzelj el egy kis gyalogösvényt a hegy oldalában, amelyet egy hatalmas sziklatömb torlaszol el. Jön egy kiránduló csapat, akik között van egy Bak jegyében született. Mindenki megkerüli a követ, csak a Bak áll meg búsan előtte. A többiek már vígan messze járnak, de a Bak még mindig lehorgasztott fejjel a kő előtt áll. Aztán másnap újra kimegy a kőhöz, és harmadnap pedig már visz egy vasrudat is magával. Megpróbálja egyedül kiemelni vele a sziklát, persze eredménytelenül. Az idő lassan őszbe fordul, majd jön a tél, de a Bak még mindig próbálkozik a sziklával. Tavasszal már kötéllel, csörlővel felszerelkezve érkezik a kőhöz, közben a barátai elfelejtik őt, a családja is darabokra hullik, és a Bak egyedül marad. Végül a kő elégeli meg a Bak makacsságát, és fogja magát, arrébb megy."
Merre szoktatok gurulni?
Lehet lenézek a Mecsek felé döntögetni a hétvégén.
jo utat!
bak vagyok. onfeju, makacs.
a pápá
Látom nem tudlak lebeszélni
Na joccakát hajnalba irány a Balaton.
http://youtu.be/iLAHQbXrX_o
en tuti egyedul megyek,mert asszonyt 3 eve nem tudtam ravenni,h rauljon...
eddigi tapasztalataim szerint de.hisz meg mindig elek na jo,persze ezt en sem hiszem magamrol,de ebben iszonyat szerencses vagyok! kb 90-nel baszottnagy motorbaleset, 4-5 kutyatamadas, asthma, mutetek,biciklivel is estem regen,es mindig a fejemmel tompitottam az utest ja meg parszor el akartak utni. autobaleseteket usztam meg,kamion akart kinyirni,es mindig volt 10 centi. mondjuk amikor az egyik autonak mindket bal oldali kereke durrdefektes lett,es 1 meterrel elottem iranyithatatlanul csapodott be,na az durva volt.
lehetöleg azért legyünk 1 re ne hogy senki se legyen .Én egy embert vállalok vinni ha kell mert ugynéz ki egyedül megyek
Kaptam én is már tőle 1x 2x de Sikonda óta visszafogott velem szembe, mert meglátta hogy én nagy kaliberű ember vagyok velem nem érdemes cicózni
na csak gyere majd max odáig eljösz onan mag ha megyünk netán akkor majd valaki mögé odaférsz
Te se vagy halhatatlan ne kockáztass
amugy ismered te egyaltalan abrust?az o piszkalodasat meg par honapig elviselni,lehetetlen thomas is mar inkabb a munkaba temetkezik,meg azt mondja szerelonel van a motor bar neki van egy adu asza,a kinga
torhetetlen vagyok! 30 eves vagyok,de meg soha semmim nem tort el.igaz,h mar mindenhol van rajtam heg,meg szetszabdaltam mar az egesz testem,inszalagszakadas,agyrazkodas,minden,de tores soha!
meg egy eselyem van,de az huzos lesz.jovo heten vmikor hazacaklatok vele,villamgyorsan egy delutan alatt kicsereljuk a szimeringet,es akkor szombaton mar mehetek is vele.csak ehhez sok dolognak kell osszejonnie...
akkor inkább Ábrustól szenved 1 ideig mint a gipsztől mert nem tudsz megállni
en meg merges vagyok,mert nem tudom megcsinalni a motort a talalkozora.hetvegen nem tudok motorral hazamenni,itt szegeden meg nem tudom felemelni,h kicsereljem a szimeringet.
vagy autoval megyek hozzatok,v olajos elso fekkel.
ha autoval megyek,abrus tuti basztatni fog meg egy ideig,h nincs motorom
mennyit akartok ott motorozni,mert ha nem sokat,akkor lehet bevallalom a motort igy,ahogy van.max csavarok egy rongyot a villa kore