És miért akarnád lebontani?
Én is tudom hogy mindenki azzal dolgozik ami van de én a négy sarokoszlopot min.100x100-as profilból csináltam volna.
Egy egyszerű ötlet: ha jól látom a sarokoszlopok nem csőből hanem profilból vannak. Ha beöntöd őket betonnal és megtömöríted kicsit akkor eléggé masszív dolgokká tudnak válni és olyankor nem igazán hajlékonyak.
Amit rajzoltam sárgával azt is lehet oldhatóra ,hegesztesz 8-as csavart a tetöre meg az oldalára is,és összekötöd valamivel(zártszelvény,csö,vagy amid van)aminek a két vége ki van fúrva.
Nehogy azt hidd máá hogy megsértődtem, vagy ilyesmi
,szó sincs erről
A helyzet az hogy a hátulja bivaly erős az andrásnak köszönhetően,az eleje viszont nem,és az oldala sem,mert colos csőből van az egész,sokat gondolkodtam hogy lehetne merevíteni,de nekem olyan megoldás kell,amit könnyű bontani szükség esetén,a teteje mind kihúzható ,és ha az alját elvágom beton felett egy darabban maradnak az oldalak,ezért döntök szerintem a kitámasztás mellett (hacsak nem adsz jobb 5 letet).
A tető és az oldalak is 4-4 darabból lesznek összerakva.
A teteje elég stabilnak tünik ,a helyedben ide tennék még merevitést,
még igyis lesz valamilyen mértékü mozgása oldalirányba .Az elöbb nem leszólni akartalak,ilyen kevés elöképzettséggel igenis szép teljesitmény volt megalkotni
Ha keresztbe összekötöm 1 csövel a tetőt a vízszintes csövekre fektetve, az rajtam sokat segít? Mert ugyanis van oldalirányú mozgásom
amit kitámasztással szeretnék orvosolni,vagy összekötéssel
életemben először most heggesztettem,de nincs elrepedve.
A heggesztésről annyit tudtam amit egy haver tanácsolt
Áthívtam h mutassa meg hogy kell.
Eljött,és azt mondta most nem jó,mert nem olyan ruhában van.
De a tanfolyamot egyetlen mondattal megtartotta:
--Salakra ne hegesszél!
Majd elment
10:00
Kerékpár
KERÉKPÁR: Tour of Turkey, Törökország 1. szakasz (90perc)
14:16
Kerékpár
KERÉKPÁR: * Liege-Bastogne-Liege, Belgium . (164perc)
740 jéézusom, micsoda bitang forma, a jobb hátulról fotózott képen
Én is tudom hogy mindenki azzal dolgozik ami van de én a négy sarokoszlopot min.100x100-as profilból csináltam volna.
Egy egyszerű ötlet: ha jól látom a sarokoszlopok nem csőből hanem profilból vannak. Ha beöntöd őket betonnal és megtömöríted kicsit akkor eléggé masszív dolgokká tudnak válni és olyankor nem igazán hajlékonyak.
,szó sincs erről
A helyzet az hogy a hátulja bivaly erős az andrásnak köszönhetően,az eleje viszont nem,és az oldala sem,mert colos csőből van az egész,sokat gondolkodtam hogy lehetne merevíteni,de nekem olyan megoldás kell,amit könnyű bontani szükség esetén,a teteje mind kihúzható ,és ha az alját elvágom beton felett egy darabban maradnak az oldalak,ezért döntök szerintem a kitámasztás mellett (hacsak nem adsz jobb 5 letet).
A tető és az oldalak is 4-4 darabból lesznek összerakva.
még igyis lesz valamilyen mértékü mozgása oldalirányba .Az elöbb nem leszólni akartalak,ilyen kevés elöképzettséggel igenis szép teljesitmény volt megalkotni
FZR 250 3LN-re nincs valakinek egy hátsó féktárcsája?
Esetleg tipp, hol tudnék olcsón szerezni?
amit kitámasztással szeretnék orvosolni,vagy összekötéssel
A heggesztésről annyit tudtam amit egy haver tanácsolt
Áthívtam h mutassa meg hogy kell.
Eljött,és azt mondta most nem jó,mert nem olyan ruhában van.
De a tanfolyamot egyetlen mondattal megtartotta:
--Salakra ne hegesszél!
Majd elment
De szólnom kell,szemböl elöl jobb szélsö 20x40 zártszelvény ahol csatlakozik az áthidalóval a függöleges heg. varrat el van repedve