Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sikerult mindent megvasarolnom a motorhoz!
szimeringek 2300Ft/par
kartelgazcso 900Ft/fm
2bilincs,3 sasszeg meg meg ket bilincs meg 3 fuldugo 550Ft
olaj 1 L repsol 10W 2200Ft

kell vkinek 15W30-as fel liter?megint ki fog maradni
ugyfelkapu.ingyenesen regisztralhatod magad az okmanyirodan.cserebe kapsz mindenfele infot.pl lekerdezhetsz rendszamokat, kapsz figyelmeztetest,ha lejar vmilyen okmanyod,es elektronikus adobevallasnal is jol jon.
sziasztok!na mi a helyzet? Erre sajnos semmi jó. Haverom/barátom tegnap balesetett szenvedett a motorjával. Eddigi infok szerint kijöttek elé... Korházban van súlyos sérülésekkel:( konkrétumot nem tudok még hogy pontosan mi baja van.remélem nem komoly.azért szoritsatok!...múltkor még azt beszéltük gurulunk egyet...áhh...
Na mentem melózni, jók legyetek
ja csak nem tetszett a teszt eredmény és inkább akkor ezt kihagyom.még a Nolan-ekt nem néztem. na majd ha lesz időm megnézem.
Ügyfélkapu, magyarorszag.hu portál
Ez 316 karbi volt, hoztam anno helyette egy 318 injektorost. Na az kevesebbet evett mint egy zsiga
Feri hacker...egyszer feltörte a pentagon védelmi rendszerét 2 sör alatt.
Hol tudtál így rákeresni?
Itt egy bolt nálunk Erzsébeten, ahol egész olcsóak.
316 kevesebbet esz, mint egy 1200 Zsiguli. Tapasztalat.
hogy érted hogy nálatok?
Azok olcsóbbak is, abból van nálunk most egy jó pár, 20 féle kb.
néztem HJC-t is de azt leszavazták a sharp teszten.csak 2*-ot kapott.
Hát perpill semmit AVG-ből.
nemsokára.május eleje közepe.miért? tudsz valami jó akciót?
mikorra tervezted a vásárlást mesu?
na majd akkor a fejleményekről tudósíts minket!
Na arra én is
kivancsi vagyok arra az arcra,aki megorizte ezt az adasvetelit 12 evig
Adásvételim sincs róla. Gondolhatod megörzöm 12 évig....
az basszus hatalmas problema lesz!mekkora orult ad le egy 12 eves adasveteli szerzodest? anno hogy adtad el,a sajat nevedben,v a volt tulaj neveben?mert ha a volt tulajeval,akkor nem problema,bizonyitsa be,h valos a dolog.de ha a sajat nevedben,akkor ugye at kellett volna iratni,ebbol akar sulyos buntetes is lehet.
Valaki most adta le az okmányirodához at adásvételit, hogy eladta nekem.
Kb 2 hónapig volt nálam, át se írattam, sokat evett, eladtam. Na ez szép futam lesz, mert névre nem veszem az tuti