Rendszám: DNZ-311
Gyártmány: BMW
Típus: 316
Szin: SÖTÉTSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
tevedtem,nem 10w30, hanem 15w30.de tok mindegy,o azt mondta,h csak olyan letezik,h 5w meg 10w,es tartott egy rovid eloadast,h amit en keresek az motorolaj.
na ma kiakasztottak.kioktattak,h nincs olyan teleszkopolaj,h 10w30.biztos en vagyok a hulye,es a forkoil feliratu repsol,amit a kezemben tartottam,az csak delibab. ott se vasarolok soha.viszont lesz szimering 2300Ft/par-ert,es mar csak bilincs meg kartelcso kell!lehet sikerul azt is inteznem, a rappainal.ha ott nincs ,akkor sehol se lesz....
ja es szegeden sehol nincs 10w30-as.ajanlanak 5w-t meg 15W-t.fasza.vehetek egy lityo olajat,es megmarad ez a fel liter bontatlan 10w30...
tegnap linkelt emre egy sisakos oldalt, faszán kinéző MDS-t lehet egy 20-asért kapni. Használt sisakot ugyebár nem veszünk (hála Pupunak a cikk-ért ) vagy van még a kicsit gagyibb ámbár jól kinéző bukó 16 körül.
na akkor csak használd egészséggel és ne keljen védenie sosem! én most egy sisakon gondolkodom.kéne már egy másik mert ez egy számmal nagyobb meg régi meg nem szeretem.
Köszönöm, legalább EGY valaki észrevette. annyira király, nagyon kényelmes, bár egyenlőre még szokatlan, úgyhogy nem szoktam mostanság indexelni istencsászár a kesztyű, komolyan. Eddig azt hittem, hogy az előző kesztyűm fasza, de ez egy álom. Puha, kényelmes, strapabíró
Gyártmány: BMW
Típus: 316
Szin: SÖTÉTSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Át kellene íratnom, de azt se tudom mi ez.
Kéne segítség
A 10W30-at hol olvastad?
link
ja es szegeden sehol nincs 10w30-as.ajanlanak 5w-t meg 15W-t.fasza.vehetek egy lityo olajat,es megmarad ez a fel liter bontatlan 10w30...