Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehez nap?
na mukodik vegre,csak atbaszott egy driver.mar egy hibat talaltam,holnap lesz a nagy teszt.vmi kuplung kapcsolo rovidre van zarva...
király!ez sem egy mai darab!
Ez a gépem.
Persze.
de ikaruson vagy?
Sajna nem megy. Még mindig javítják. Ma egy bontószökevénnyel gépeltem. Keddre kész lesz remélem.
mi újság?hogy megy az Ikarus?
jó éjt mindnekinek
Na én ma megyek is aludni ilyen szar péntek nem volt mostanság
Szia! Összejött az FZ javítása?
a cumi a szádban és már vezetsz? na jó csak vicceltem!
Sziasztok!
Én ma is traktoroztam.
szegény srác!akkor mielőbbi felépülést neki!
Szasztok mindenki!
Sziasztok!
estét srácok !
Thomas majd ha erre jarsz,mondjad mar,hogy telepitetted ezt a rohadt vag-com kabelt,mert nekem nem akar mukodni.eszkozkezelo faszasan felismeri,de a vag-com program azt irja ki interface not found.port status OK
ez jól néz ki de akkor ajánlom a grexet is, az meg gyakorlatilag NOLAN
sziasztok.nah jol van a haverom.keze laba hala isten nem tort,viszont a csigolyaja elrepedt.nem mozoghat.a motorja is nagyjabol meguszta.kormany,tukrok,labtartok kuka. Vigyazzatok magatokra! Jovoheten szerintem osszedobok egy onboardot,ugy is reg igerem nektek :) nah majd re,sziasztok.
Húgomnak ma jött meg az piros-fehér MDS M10-es, szép sisak szerintem, bár a szívecskék miatt inkább csajoknak jó. :)
Nekem is ilyen márkából van egy régebbi és teljesen jó. Az AGV leányvállalata, szóval elég jó minőségű.
Értem, köszi!
köszi.reméljük a legjobbakat. Ismerem azt az utcát ahol történt,párszor nekem is voltak húzos témák ott...főleg hogy ott a husbolt,rendelő stb.és nem igen figyelnek a kocsisok ott... Ahh bennem van a méreg...
jobbulast neki.kezdodik a szezon