Thomas majd ha erre jarsz,mondjad mar,hogy telepitetted ezt a rohadt vag-com kabelt,mert nekem nem akar mukodni.eszkozkezelo faszasan felismeri,de a vag-com program azt irja ki interface not found.port status OK
sziasztok.nah jol van a haverom.keze laba hala isten nem tort,viszont a csigolyaja elrepedt.nem mozoghat.a motorja is nagyjabol meguszta.kormany,tukrok,labtartok kuka. Vigyazzatok magatokra! Jovoheten szerintem osszedobok egy onboardot,ugy is reg igerem nektek :) nah majd re,sziasztok.
Húgomnak ma jött meg az piros-fehér MDS M10-es, szép sisak szerintem, bár a szívecskék miatt inkább csajoknak jó. :)
Nekem is ilyen márkából van egy régebbi és teljesen jó. Az AGV leányvállalata, szóval elég jó minőségű.
köszi.reméljük a legjobbakat. Ismerem azt az utcát ahol történt,párszor nekem is voltak húzos témák ott...főleg hogy ott a husbolt,rendelő stb.és nem igen figyelnek a kocsisok ott... Ahh bennem van a méreg...
Én ma is traktoroztam.
Nekem is ilyen márkából van egy régebbi és teljesen jó. Az AGV leányvállalata, szóval elég jó minőségű.