Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyulám !
Help pls! Mekkora biztit rakjak a szivargyújtóhoz? 10A?
Épp központi zárat szerelek befele a Fábiába, oszt ha már vezetéket kell behúzni rakok be azt is. Ha GPS kell, legyen hová béédugni. . . .
Figyelek rá, hogy a vezeték jó helyen menjen + igyekszem minél vastagabb, és szigeteltebb vezetéket behúzni. Egy autóvillamosságis meglátná, hogy 3X1,5-es szigetelt sodrott rézvezeték lett behúzva. Na mondjuk ez fogja bírni.
Igen, Atitól vettem még szeptemberben, csak eddig nem nagyon írkáltam ide
Ismerős lesz a motor nézd meg az ülés varrását
Na kerülnek itt elöl az fzr ek
Sziasztok!
Nincs valakinek fesz. szabályzó kapcsolási rajza FZR 600-hoz?
hát ha tapadosabb akkor fogyosabb is de valamit valamiért
hát ja nekem idáig elöl Dunlop volt házul meg Michelin Macadam.most meg ugye a z6 és teljesen más.de remélem jól fogja majd bírni a dolgokat!
utálok gumit cserélni amugy mert teljesen megváltozik a motor tapadási tulajdonságai Megszokja az ember akkor már jó csak az elején szar
nekem most Z6 van fent.hát kíváncsi leszek ha komolyabban használom majd mit mutat. most még csak finoman megyek vele hogy lekopjon róla az a csúszós réteg aztán majd meglátjuk.
ilyen van most fent elöl nekem jó guma dönthetö mint állat
Hát igen nem hátrány ha tapad !
http://www.r17.hu/index.php?pa...

Nekem majd első gumát kell cserélni előbb utóbb , de párban kellene vennem úgy érné meg .
amilyen puha bizos jól fogna csak hamar lekopna
és ez volt fent de nagyon kírály http://www.r17.hu/index.php?pa...
A Bridgestone 003 után elégé fura lesz biztosan de e van ezt kel szertni
Dunlop RoadSmart sajnos ez vanmost csak a szekrénytetején már fél éve
coton gumát!
Milyen gumát dobsz rá ?
És ?nem kér belöled?
Most beszéltem Fábival szereli a motorját , felajánlottam neki , hogy segítek mert ügyesen tudok szegelni és pepecselni !
nekem még agumist is meg kell látogatnom a héten mert ami fent van már nem merek elindulni vele
ez gedeon motorja! a multkor találkoztam vele és megnéztem a mocit élőben.