karbit mennyire áligatad el? Mert én ugy szoktam hogy összerakásnál beállitom (Szinkron elött) a pilangokat szemre egyformára mert ha frissen összerakval nagy az eltérés apillangok közt (Szinkron elött) akkor létezik ilyen tünet .Membránokat is nézd át nem ugy hogy ránézöl azt jóvan huzigáld meg finoman mert ha likas netán csak ugy nézegetvel nem veszed észre . Mert azis tud ilyesmi tünetett Membrán fedél sarkán pici gumikarika nem e leseset mikor rátated a fedelet?
Sziasztok!
Egyelőre nagyon úgy fest, h ezt a talit is ki kell hagynom, ha nem jutok előbbre a dologban. Hiába a felújítás... ugráló alapjárat, terhelésnél 3000-3500-ig dadogás/rángatás. Elektromos rész átnézve: trafók, kábelek, pipák. Karburátorok atomjaira szedve, kimosva, kifújva... de ezt már fújhatom...
Kissé van csak elegem...
Eurosport Hungary
No, akkor egy kis adrenalinnal kevert benzingőz nektek húsvétra :) 16:45 Eurosport 2 - megkezdődik a Brit Szuperbike 2011-es idénye is! Visszatér a kétszeres bajnok Shakey Byrne, ott lesz a címvédő háromszoros bajnok Ryuichi Kyonari, bemutatkozik John Hopkins, de ott a mezőnyben Brookes, Hill, Rutter, Easton, Laverty, Baz és Bridewell is. 16:45 első futam felvételről, 17:27 második futam élőben. Ne hagyjátok ki!
Meg meg kék szakérteni a kawát, mert nem tetszik. Valamelyik kerékből érdekes hangok jönnek, meg rázza 200 körül mint állat.
No persze tudom 2 esélyes, mert 2 kerék van, de akkor is.
http://videa.hu/videok/emberek...