Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs euro 2 sem
jajj sbk jön
a szívatoban belül van egy kicsi fém lap ha forditval sikerül visszarakni valahogyan akor ott nem zár és folyamatos fals levegőhőz jut
A 4 karbit is szét választottad egymástol? rugokat visszateted közé? Bocsi nem hülyének nézlek csak probálok hátha valami csak kiderül
szívatorészét kihuztad a helyéről szétszedted gumikaraika meg van mert ott is fals levegő lehet ?Ott is lehet bibi!
karbit mennyire áligatad el? Mert én ugy szoktam hogy összerakásnál beállitom (Szinkron elött) a pilangokat szemre egyformára mert ha frissen összerakval nagy az eltérés apillangok közt (Szinkron elött) akkor létezik ilyen tünet .Membránokat is nézd át nem ugy hogy ránézöl azt jóvan huzigáld meg finoman mert ha likas netán csak ugy nézegetvel nem veszed észre . Mert azis tud ilyesmi tünetett Membrán fedél sarkán pici gumikarika nem e leseset mikor rátated a fedelet?
Ez kistali lesz nem nagytali nekem is beszart a motorom én se megyek
Sziasztok!
Egyelőre nagyon úgy fest, h ezt a talit is ki kell hagynom, ha nem jutok előbbre a dologban. Hiába a felújítás... ugráló alapjárat, terhelésnél 3000-3500-ig dadogás/rángatás. Elektromos rész átnézve: trafók, kábelek, pipák. Karburátorok atomjaira szedve, kimosva, kifújva... de ezt már fújhatom...
Kissé van csak elegem...
Eurosport Hungary
No, akkor egy kis adrenalinnal kevert benzingőz nektek húsvétra :) 16:45 Eurosport 2 - megkezdődik a Brit Szuperbike 2011-es idénye is! Visszatér a kétszeres bajnok Shakey Byrne, ott lesz a címvédő háromszoros bajnok Ryuichi Kyonari, bemutatkozik John Hopkins, de ott a mezőnyben Brookes, Hill, Rutter, Easton, Laverty, Baz és Bridewell is. 16:45 első futam felvételről, 17:27 második futam élőben. Ne hagyjátok ki!
Ez tök jó lehetett ezek legalább megálltak fotózkodni
Izgasson! Tök jó az a moci. Ne csináld már!
Na elmegyek megnézem az embert. Ha megtalálom üzenek mi a pálya. Motorral jössz vissza?
Hát akkor jól elbújtál
áá nincs kedvem hozzá most nem izgat
Ottane vagyok én is néhun.
Néztem a versenyt. Nézz már rá a mocira! Kíváncsi vagyok mi is lehet vele.
Hahó
Akkor menek pecálok icsit.
Hune vagytok e? He?
Üllés Erkel F. u 28. Felírni. A telószámomat meg csak tudjátok már.
Meg meg kék szakérteni a kawát, mert nem tetszik. Valamelyik kerékből érdekes hangok jönnek, meg rázza 200 körül mint állat.
No persze tudom 2 esélyes, mert 2 kerék van, de akkor is.
Solt után kiskőrösnek le. De gyere Ábrival, ő már volt.
tényleg