Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fábi , hogy állsz az ezredessel ?
meg rendesen be kell takargatni , hogy meg ne fázzon !
Azt eltudom képzelni hogy találsz rá okot
Ja ja. Szeretné ilyen garázst mint a tied . Azért én is találok rá okot , hogy kimenjek és megsimogassam .
Na mentem alukálni köszi a segítséget mindenkinek
na igen de akkor még se jogsi se rendszám se semmi csak mentem mind a tatár mindennen át De ez persze régen volt már 94-95 ben kb
Hát naná én is megsuhogtattalak volna a cséplővel ha meglátlak a kertembe garázdálkodni
És alényeg utána jött azt akkarta volna hogy fizesem ki neki a kukoricát amit ki krossoztam KB olyan 25-30 cm esek voltak a kukorica szárak
na te is itt lapulsz
régen szántottam is mikor volt egy cross de a föld kedves tulajdonosa bejöt hozzánk a nyomaimon
nagyon szép 1 ilyen popsit én is szeretnék
nem értem teljesen de mindegy majd tegyél képet rola Ábrus is itt lesz ő is mond rá valamit biztos
fú ott hátul 1 bütykössel lehetne szántani
hát kép nincs róla de a fém lamella és a kopó közé csúszott fel és látszik a fémen a fémkarika bütyök nyoma benyomódva. a belső kosáron meg látszik 3 nyom ahol bütykei vannak hogy megnyomta rendesen gondolom mikor kiakadt de nincs eltörve szóval nem értem a dolgot. Holnap lefotózom.
Ő Siójut Gólyája minden évben ide jár hozzánk a kertbe este 5 után és 2 orát itt bogarászik nálunk
hogyan érted ? kép ?