Nem engem kérdeztél, de sztem a mi szintünkön ez mind1. Amelyik a legjobb állapotú...
Én is megvettem qrva drágán a Michelint, mert hogy az valami 2CT, azaz középen kemény, oldalt meg puha... aztán 1x kanyarogtam vele egy jót a Mátrában, a pécsi talin nem is mentünk "tempót", a közepe meg szépen lekopott a faxba, már most igazából cserés lenne, de nem dobok rá megint 20 rugót. Mehettem vele kb. 3000-ret
Amúgy szerinted melyikek a legjobbak közútra?
Nekem azt mondták, hogy a Pirelli, és Metzeler, gumik az üzemi hőfok alatt is egész jól viselkednek. Egyébként meg baszhatom hogy ne vegyek soft gumit, ha csak ez van elérhető.
De még várok visszajelzést máshonnét is, ott ezek vannak
Continental race attack
Pirelli diablo supercorsa
Pirelli dragon supercorsa
Metzeller racetech
Brigestone bt 003
Brigestone bt 002
Új minták kerültek a szerkesztőbe!
www.motoros-polo.hu
Baker. azt már megszoktam, hogy a kilós hálós narancs csak 95 deka, de hogy a kuplung rugón is spórolnak.
Jó reggelt !
2: azért, mert nem hosszabb, még lehet erősebb
Én is megvettem qrva drágán a Michelint, mert hogy az valami 2CT, azaz középen kemény, oldalt meg puha... aztán 1x kanyarogtam vele egy jót a Mátrában, a pécsi talin nem is mentünk "tempót", a közepe meg szépen lekopott a faxba, már most igazából cserés lenne, de nem dobok rá megint 20 rugót. Mehettem vele kb. 3000-ret
Nekem azt mondták, hogy a Pirelli, és Metzeler, gumik az üzemi hőfok alatt is egész jól viselkednek. Egyébként meg baszhatom hogy ne vegyek soft gumit, ha csak ez van elérhető.
De még várok visszajelzést máshonnét is, ott ezek vannak
Continental race attack
Pirelli diablo supercorsa
Pirelli dragon supercorsa
Metzeller racetech
Brigestone bt 003
Brigestone bt 002