Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeknek már lelkük van , én is nagyon sajnáltam otthagyni az új gazdinál
de tényleg érdekelne mivan Varga ezredesével Ő a karbival küzdött nagyon tegnap
én tutira vettem , hogy nálam marad az FZR örökre , vagy a Yamaha cég fogja visszavásárolni!
ez igy van ! Meg öreg de kivan fizetvel
Pont erre gondolta ma szerelés közben.Igaz,hogy szerelgetni kell de nem lenne szívem megválni TŐLE!
de hát ez van mikor az ember mügyüjtö
Lófaszt ülnék fel mögéd. Még a végen elhagynál olyan táltos lett a vasad!
szeretem ezt a forumot itt mindneki többet szerel mint motorozik
Szépen néznél ki mögöttem , de ha kell viszlek .
Már csak Varga ezredesével nem tudom mi lehet ? Jelentkez!
Holnap és csütörtökön nem érek rá foglalkozni vele,esetleg meló időben egy kicsit,szóval marad a péntek délután. Szóval mindent vagy semmit,ha péntek estére beindul akkor megyek,ha nem akkor viszel.
Pont erre gondoltam én is ezért elvetettem a gondolatát is.
Én is nagyon gondolkozom hogy kivegyem e a kereket bakra tetem de mégsem álltam neki kivenni Van még rajta erös 2 mm nem tudom nem e kibirja még a hetet csak ugy lenne időm cseréltettni hogy munkát ot kéne hagyni .Mikor igy is bele kell huzzni mert péntek estére végezni szertnénk ,hogy szombat reggel menni tudjak .Nme tudom mi tévö legyek
áááááááá vaze , akkor nem sok van hátra!
igenén ! de ne tegye senki Mikor elkészült gyönyörü volt de minden ami hozzáér összekarcolja ahová a térdem esik a váznál a nadrág is össze vissza basza karcolja Gyárira vágyom már vissza de már hiába
Beletörtem az olajleeresztő csavart. Valszeg már el volt repedve,mert amint hozzáért a blokkhoz letört a feje,pedig még picit sem húztam meg.Holnap vennem kell másikat.Egyébként már egyben van,csak fel kell öltöztetni.Gumi cserére nem lesz már időm sajnos,de most nem is megyünk olyan helyre ahol a tapadás nagyon lényeges lenne.
Te políroztad a vázat és a kereket a motorodon ? Szép lett !
mondtam már neki a multkor én is de nem akarja nem is értem mért nem
Emrém ha már supersport abroncsot veszel serintem mellözd a softot észre sem veszed és már el is kopott Nekem a 003 as type 3 as keverék és utcára nagyon is tul jó
Ha nem bírsz vele akkor átfaragjuk a Pistával !
Ez engem is érdekelne?