Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van, van már buli?
Okés, én olyan 5 körül döntöm el, hogy megyek-e. beszéljünk, számom tudod na jó éjt evribodi!
Maga az eső nem érdekel ha elkap , viszont az már igen ha ott esik és szar idő van . Fábival beszéltem és még ő sem tudja , hogy mi lesz , akadtak műszaki problémái , szerintem ha elindulok akkor megint én leszek a meglepetés ember . Passz nem tudom majd felhívlak és beszélünk .
Na. Mikor merre?
Szia
Hazaértem 10 óra múlva már ott kell lennem az esküvőn. DZSÍZÖSZ! meglátom milyen az idő délután, aztán vagy nekivágok vagy nem vágok neki.

ATIIIIII: mikor indulsz, merre mész?
ma egészen vicces vagy
degecen lakik ábrus, tisztán látszik, arrafelé biztos sok a 35-ös korlátozó tábla
Látom pupi is elfáradt a sok gonoszkodásban és emre is elég passzív volt ma.(pedig harmincöté simán megérte volna )
Ikim tud róla hogy holnap tempót kéne mennie?
Mlas jön? (mér nem?) Mindegy, most nem esik csak dörög. Reggel még benézek hogy mi van.(lesz) Szunnyadjatok jól. (most még kicsit WoWoznom kell és aztán tente) Ja, fahéjjas mézes milk megvolt.
Úgy látom fél10-10 lesz belőle, de csak reggel tudom meg hogy mehetek-e vagy nem. A telószámod minden esetre még megvan.
zsotihoz üllésre
Hova is?
Te jösz holnap?
Sziasztok!

Mi újság veletek?
Én ma 200km-t mentem, Komló és Pécs felé. A seggem jól meg fájdult, de jól esett ez a kis motorozás.
na mizu?
Jó estét!
Hahó!
Ábrus akkor találkozunk valahol vagy nem tudod még mikor indulsz ? Igazábol még én sem tudom mikor indulok semmit nem kszitettem még elöl reggel majd . Annyit tettem hogy befujtam a láncomat
Jó éjt! Én is eltolom a bicajt.
Jó éjszakát uraim.
Balesetmentest a hétvégére mindenkinek
Az erdész akitöl a fát szereztem
Nekem is jött volna egy barát bár HONDA Transalp 650 ese volt de eladta a vasat és nem tudod venni 1- re Irigykedett is hogy de jó lesz pedig