ÁÁháá ja ekkor már megközelitette a kopásjelzöket amikor kérdtem mert tul gyorsnak találtam azt a pár mm ami odáig is lekopot és érdekelt volna olyan aki használt ilyent vagy ért hozzá De mostmár tudom milyen és hogy kopik . Nagyon jó de kopik talán a felsö réteg gyorsabban de igy hogy sokat nem mentem ezért majdnem elbirt 1 évet bár szar állapotban van ezt mindneki látta
3 honap ezt ki mondta ? én? akkor részeg voltam szerintem nálam majdnem 1 éve rajt van de km ben nem sokat mnet mert tavaly nem sokat mentem egy olajcserényit kb vagy olyasmit
Mikkor kigurultam az utcára olyan jól néztem ki ,hogy Irigyelted mi Még tankolni is voltam bent ugy Solt elött és 2 cica baba volt bent de nem mondtak semmit
Komolyan mondom, elég nagy nyomott hagyott bennem amit Nálatok láttam. Nyugalom, béke, csend, boldogság. Nem állandóan csak a pénz a pénz a minél több pénz. A boltba is annyira jó fejek és kedvesek voltak, az egész hozzáállásuk, meg Nálatok is tényleg otthon. Sokkal több ez az egész, mint amit Pesten a belvárosba kap az ember az élettől. A házatok is nagyon bejött ja és persze Lili is egy tündéri kislány
és nálad mennyi km-ert bírt ki?
nézd meg a galériámban a "parkolás" képeket
Üzenem nekik:
SZERETLEK BENNETEKET ÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSIEK!
most lenne 2 hátsó, meg egy első 30-ért