Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te még nem érik a meggy hogy szedni köne
Neked ezek szerint halvány fogalmad sincs, mi az a "vidék"
no, akkor megkérdem mégeccer
és nálad mennyi km-ert bírt ki?
Még jó hogy csak Üllés Nem az árok a utca végén
a csimámban is állta víz
ÁÁháá ja ekkor már megközelitette a kopásjelzöket amikor kérdtem mert tul gyorsnak találtam azt a pár mm ami odáig is lekopot és érdekelt volna olyan aki használt ilyent vagy ért hozzá De mostmár tudom milyen és hogy kopik . Nagyon jó de kopik talán a felsö réteg gyorsabban de igy hogy sokat nem mentem ezért majdnem elbirt 1 évet bár szar állapotban van ezt mindneki látta
ja, itt lakok, igaz nem az utca szinten, hanem az udvar felől, az "alagsorban"

nézd meg a galériámban a "parkolás" képeket
Derék. Előttetek volt?
Aztamindenit! Ez jól bebucskázott....
majd elfelejtettem, nálunk is zajlott az élet
Nekem is volt már reklámszatyor az esőcsizmám sos-ben annak idején.(meg hát az esőkabát sem sokkal másabb)
Üllés a szívébe fogadott

Üzenem nekik:

SZERETLEK BENNETEKET ÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSIEK!
nem magamtól találtam ki
most lenne 2 hátsó, meg egy első 30-ért
de jó vot
ugy birta ki zsoliékhoz is hogy mivel nem volt időm lecserélni igy flexel gyorsba dobtam rá mintát Azon röhögtek feriék is
"Zsákos frodó" Sejtem miért!
3 honap ezt ki mondta ? én? akkor részeg voltam szerintem nálam majdnem 1 éve rajt van de km ben nem sokat mnet mert tavaly nem sokat mentem egy olajcserényit kb vagy olyasmit
Ja de tudom ajánlani jó volt
Mikkor kigurultam az utcára olyan jól néztem ki ,hogy Irigyelted mi Még tankolni is voltam bent ugy Solt elött és 2 cica baba volt bent de nem mondtak semmit
Pötyi én lassan 3 éve itt vagyok vidéken 33év pest után büszkén mondhatom ÚTÁLOM PESTET!
Komolyan mondom, elég nagy nyomott hagyott bennem amit Nálatok láttam. Nyugalom, béke, csend, boldogság. Nem állandóan csak a pénz a pénz a minél több pénz. A boltba is annyira jó fejek és kedvesek voltak, az egész hozzáállásuk, meg Nálatok is tényleg otthon. Sokkal több ez az egész, mint amit Pesten a belvárosba kap az ember az élettől. A házatok is nagyon bejött ja és persze Lili is egy tündéri kislány
Ja a tiltás nyomot hagyott este a faluba. Ma is volt vízhangja. Meg Jaszi mester akciójának is. De toleráltak mindent.
A képeket szemezgetve feltűnt a Kriszti motorja milyen alacsony enyém nem volt ilyen mikor megvettem vagy mégis .