Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jönnöd kék kellett vonna mert vot egy 23-24 körüli szomszédasszony
Sima osztályos festett trapézlemez,ami így is kúva drága,ha sok kell belőle.A stabilitásáról meg el se tudtam képzelni h ennyit fog a lemez, még megmoccantani sem tudom
gida, ez király. faszásan haladtál.
Ügyes vagy!
Aha és építési engedélyed van rá?
Szürkésfehér vagy fehéres szürke
Hulladékból,és ócskavasból épített szétszedhető fényezőmühely
Király hangár! Stabil lett? Ez milyen hullámlemez?
naon jó
Hát szép szép ... De ez mi is tulajdonképpen?
már mint az olajra értem nálam aszük 6 ezret
Haggyátokmá a hülyeséget mielött átmegyek megint köcsög pesti stílusba
Vazze kimegyek és itt a qrva nagy szántóföld jobbra körbe qrva nagy szántóföld itt is szoktak csapatni őzek ősszel szarvas is volt mé akkor az állatkert is vidék ott is van minden állat
Sziasztok találkozósok,és nem találkozósok!
Én a munka ünnepét is gályázással töltöttem.
De örüljetek már velem 1 picit:
Ja és itt a segítőm,aki mindent el tud lopni,de visszahozni még semmit sem sikerült neki
nálam szük 6ezer és csere szerintem nálad elmenne 7000 talán még többet is talán
De jó lehetett! Annyira sajnálom hogy nem lehettem ott. Most kicsit irigykedem rátok. Na jó nem is kicsit!
Hallod zsoltinál nem csak a madarcsicsergés volt reggel hanem őz nek a csörtettése is a lucernában
Pesten 7es busz hajnalba 47 es villamos a galamb leszar a kutyaszar az úton a közértbe seggedbe a biztiőr hogy mit akarsz mikor 30 éve oda jártam mindenhol tömeg bűz dugó...... és mehetne a végtelenségig és ne mond nekem csak az ismeri a vidéket aki odaszületett......
jóvanna, és ha nem egy ciklusban cserélünk olajat?
szóval 5000 körül
Pontosan 175 km Üllés tölünk
mondtam kb 1 olajcsere pontosan nem jegyeztem És persze az Üllési teljes oda vissza meg a Szegedi beugrással 442 km mentem
DEVAN! hajnali friss harmatos fű madárcsicsergés a róka itt a mezőn éjjel a vaddisznók csörtetése a patakon a közért be már ismernek és tudják mit akarok a bolt előtt az öreg nénik szeretnek és... mondjuk itt kocsmába még nem voltam és a templom se tudom hol van