Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azóta is ott lóg a konyhába fel se szereltem de megpróbálom majd felrakni ahol elöl alul kijön az olaj hogy szemből kapja a nyomást a csavar
Rendben,hétfőn feladom,adatlapomon levő emailomra küldd el a postacímed.Egypár gyári tükröt elfogadok cserébe,vagy a Pupu féle tarifa.
és mi pénz egy ilyen cuc ? Jővőhéten küldesz?
nagyon jó ugy Tetszik
Azért,mert én az olajhűtőre tettem a csövet,de volt aki ott nem talált nyomást,akkor a hengerfejre menő nyomáscsőre kell kötni,oda viszont más menetű csavar kell,mint a hűtöhöz.Ha a hűtőnél van nyomásod,akkor oda való csavart adok mellé.
tényleg szép!
faszom teli van az egész országgal! tegnap 2x voltam a bankba hitelt intézni és erre még az autómat is megtörte egy busz.rám gurult. kitöltöttük a kárbejelentőt erre ma kiderül hogy nincs is biztosítása. most este megyek a pénzemért ha sikerül elhoznom ha nem akkor kinyírom és kihívom a rendőrséget!
Kicsit hosszú volt az előző link:
http://www.polevolt.co.uk/acat...
Ábrus!
Szelephézag ellenőrzéshez mennyire kell szétszedni? Tank le, alatta lemez le, hűtő le, fedél le? Jól hozzá lehet férni? Mert ha masszív orális aktus, akkor hozzá se kezdek, csak majd ősszel.
Há hogy a retekbe ne lenne !
2011. május 5., csütörtök - Györgyi és Bringa napja van
2011. május 5., csütörtök | Szerző: Hírcsárda | Rovat: kalendárium

- Ez a optimista forgózsámolyok világnapja.
- 1345. május 5-én kapta híres jelzőjét Nagy Lajos, miután rányitottak a piszoárnál.
- Pontosan 400 éve jelent meg az első, és máig egyetlen kannibál szakácskönyv, a Giga.

A nap bölcsessége: "Biciklivel csak részegen szabad közlekedni, hogy össze ne tévesszenek a hülye hippi majmokkal." - Lakatus Endre István, senior országúti kerékpáros

(forrás)
Esetleg lenne ötleted, h hol keressek bilux foglalatot? Ugyan is a magyar neten nem találtam, végig kérdezve 4-5 villanyszerelő bolt, elektronikai bolt: semmi http://img.alibaba.com/wsphoto..." target="_blank">Ilyen jó lenne
Ja és hogy mondjak 1-2 jót? JÓ JÓ
Neked van olajhűtőd a gépen?
nézd meg milyen szép a mocim
valami jó !

Szevasztok!
Télleg R6, közben kiderült. Eszembe sincs elbarmolni, új, tökéletesen finom hangja van. Az is elég baj, hogy a bilincs előtt el kellett vágni, mert hosszú volt, meg nem stimmelt a szög.
Na mesélj mi a baj?
Jó az a fejtámasz
Szasztok srácok! mondjatok nekem valami jót mert 2 napja szétbasz az ideg!
Na a lényeg Feri vasára adtál olajnyomás órát a rézvezetövel együtt ugye mert néztem zsotinál Na szoval én is gondoltam már rá és tetszik az hogy olyan pici az ora .Na szoval nekem is megfelelne egy olyan és akkor nem keresgélek hozzá . Kéne nékem egy olyan cuc ?
Csináltam ma 1 pár képet. Az utolsót csak a te kedvedért ábrus.
Na mondja, mi gondja?
.Szassz