ábrus: szétkaptam, megnéztem. Volt belül valami anyagdarab, egy akkor méretű karika mint maga a luk ahova illeszkedik a tengely, amit mozgatnak a bowdenek. kiszedtem, mert szét volt már forgácsolódva. Nem gurultam vele, de talán mintha most jobban venné a fordulatot. Hétvégén gurulok vele egy nagyot, meglátjuk majd mi lesz, köszönöm a telefonos segítséget
Külsőre szép forgalomba állítás kb cakk pakk 50-60ba megáll talán.
Kérdés mennyinél dobja a 2est? nekem 10000nél szokta én 9000 nél elváltom és 3ba ami a csövön kifér jöhet a mennyei manna. Ja és szigorúan magázó viszonyt kell folytatni az első időszakba mert brutális erő lakozik benne. Ja és csak akkor vágj bele ha saját keresettel rendelkezel.
Miket érdemes átnézni?
A váz nem e sérült. Kormány csapágy, fékek, kapcsolók visszajelzők működnek. Olajszivárgás, ha beindítják szelephang, vezérműlánc, primer lánc az a generátort hajtja az tud kopogni, kuplung kopog e.
nekem 60e km van a motorba és 1500km után 1,5 deci olajat töltöttem rá nekem nem eszi. A többiek se panaszkodnak itt. Régi motor már az fzr és csak annak érdemes vele foglalkozni akinek saját keresete van. A motorról nem tudok véleményt mondani mert nem nyitja meg nekem az oldalt mert túl vagyok terhelve.
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg tudnál valamit mondani erről a motorról? http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Miket érdemes átnézni rajta vásárlás elött?Sok egy ilyen motornak a 96ezer km?Azt is hallottam hogy zabálják az olajat kb 25.000 km után,ebből mi igaz?
Nem típushiba az csak mendemonda. De mivel bontani kell a blokkot magas az ár nagyon a tömítések miatt. Komplett váltó 15-20e ről indul ha csak a léptető villa kell az pár 1000 ftos tétel.
monster valami ilyesmire gondoltál
Ne haragudj.
A világért sem szeretnék türelmetlennek tűnni, csak érdeklődöm hogy volt-e dolga önnek mostanában a számlakezelő bankja felé?
Szép darab! Az enyém is ilyen volt, egyébként R6-é.
Vágd le mint én, jobb lesz a hang:)
Kérdés mennyinél dobja a 2est? nekem 10000nél szokta én 9000 nél elváltom és 3ba ami a csövön kifér jöhet a mennyei manna. Ja és szigorúan magázó viszonyt kell folytatni az első időszakba mert brutális erő lakozik benne. Ja és csak akkor vágj bele ha saját keresettel rendelkezel.
A váz nem e sérült. Kormány csapágy, fékek, kapcsolók visszajelzők működnek. Olajszivárgás, ha beindítják szelephang, vezérműlánc, primer lánc az a generátort hajtja az tud kopogni, kuplung kopog e.
nekem 60e km van a motorba és 1500km után 1,5 deci olajat töltöttem rá nekem nem eszi. A többiek se panaszkodnak itt. Régi motor már az fzr és csak annak érdemes vele foglalkozni akinek saját keresete van. A motorról nem tudok véleményt mondani mert nem nyitja meg nekem az oldalt mert túl vagyok terhelve.
Köszönöm a gyors választ!
Esetleg tudnál valamit mondani erről a motorról?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Miket érdemes átnézni rajta vásárlás elött?Sok egy ilyen motornak a 96ezer km?Azt is hallottam hogy zabálják az olajat kb 25.000 km után,ebből mi igaz?
Gyors kérdés!
1988 FZR 1000 kidobálja a 2. sebességfokozatot,kb mennyi lenne ennek a javítása?Olvastam valahol hogy ez tipushiba
Vagy csak télleg komplexusa van a kis motorja miatt