Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem.Közelebb van a kormány(rövidebb a tank).Megy mint a sebzett szarvas mint a nagyapja(FZR).Meg persze modernebb a futómü,fék,meg könnyebb vagy 20kilóval.Félelmetes kimondani hogy 171paci,de nem is gondolná az ember:nagyon kezes motor
Hát, valamivel.
És nagyobb is igaz?
Ez kényelmesebb.
Van robeszed. Veszel még 1-et?
Honda robogót.
Ja igen milyen moci is volt az?
Szia! Milyen mocit néztél?
tudjuk Sanyi együtt fájt nekünk is főleg mikor a véred adtad a találkozóért.
Hogy 600-vagy 1000 az attól függ hogy mennyi eszed van és azt mennyire tudod használni.(tehát a 600-as a jobb választás )
Műszakilag jó mindkettő, az ezresnél a "régi" blokk masszívabb tartósabb, az "újabb" (exup) kicsit erősebb.(+9Le)
A kettes fokozat csak annyira igaz mint a többi erős motorra, az olajfogyasztás az ezres exupnál jelentkezHET ha nagyon hajtják de nem általános.
Ha kérdésed van nyomjad bátran.
Áj de szép, de nem jó nekem sajnos mert nincs összekötő csövem a brutál béla egybe van hegesztve az átkötővel.
Egyik legjobb R1-es reklám sztem:
http://youtu.be/6PMS1EyoeBI
Egyébként Van úgy hogy nem 100 az ember,és rossz érzései vannak,de így konkrétan előre vetíteni dolgokat,hát nem tudom... Én az eséseket mindig csak utána érzem,de azt nagyon.
Tisztitást,polirozást igényel!45cm a csö,alumánium.
viper dob
Az ára 10ezer ft.
Ez így van! Yamaha a legjobb!
Ő érezte
Köszi szépen! Úgy lesz! :))
Nekem még a frézi is több mint sok!

DE IMÁDOM!
Hát ez verseny,és egy versenyen mindenki győzni akar. Menni kell,de nem mindenáron. Ezt nem tudhatta előre senki sem.
Sanyikám 1et elmondhatunk ha nincs a frézi nincs R1 es se Ükapján motorozunk
És mielőtt elindultak volna a tegnapi szakaszra írt 1 üzenetet a managernek hogy nincs jó érzése a szakasszal mert szerinte nagyon veszélyes. Hát ez 2 élű dolog mert akkor nem kell szerintem 100al rongyolni lefelé. A kanyarba leért a pedálja és az dobta meg.