Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A korl. úgy hogy minden elsőre megvolt 100.000 forintba került a valóságban, 5 évvel ezelőtt...szerintem keress mást.
hehe de előre látó vagy már most bekalkulálod a pótvizsgát hihi
van ahol a tanfolyam 28ó vezetés 2700ft/ó és csak a tanfolyam vizsga nélkül 81e ft
Tudom hogy hozzá kell adni ezért van félretéve már nem 90 hanem 100e
És még 20300 vizsgadíjak.Te Pupu,lehet hogy ez nem is olyan olcsó.Így 90000-felett van!
Ahhoz a 51300-hoz még tedd hozzá a 3500 elsősegélyt,és most akciós 16000 elméletit.Plussz 3400 ft.pótvizsga.
Na akkor mesélj mert már beleéltem magam.
Pupu óvatosan...én is itt jogsiztam
Bocsi, csak most utalom a pénzt
Köszönjük a Hitközség nevében
Na megvan az iskola régebben is ezzel szemeztem és ő lesz az. A duna plázánal van.
http://www.spuri-suli.hu/
Szasztok Skaculák mára vége a trainingnek. Komolyan mondom, ma több angol 3 betűs rövidítést tanultam mint eddig egész életembe....OMG
Ő felmelegíteni az sose fogja az olaj mire elérné az üzemi hőmérsékletét már rég a garázsba pihen a motor.
Sanyi hát mitől lenne kormos ha be se indítod csak ha a Pécsi bucsú van akkor is csak hogy nem e merült le az aksi .
Szassz. nekem 1000 van ásványi 20w 50 olaj és 1640km óta kb 2dl amit evett szóval nekem nem eszik. Megint előjön az a dolog mennyire volt odafigyelve, rendszeresen karbantartva a motor ha elhanyagolták akkor sokat is ehet. Természetesen 1000 res. A 2 es meg megint ilyen mendemonda hogy típushiba. Sokat használták széttépve akkor persze hogy bekakkant de az sok idő.
hidegen v melegen probalod,h kormos-e a kipuf?
Kedves FZR tulajdonosok!

Közeljövőben szeretnék motort vásárolni, egyenlőre csak nézelődöm, hogy valamilyen elképzelésem legyen, ha majd vételre kerül a sor.

Kérdéseim a következőek:

- Mennyire igaz az "olajtemető" jelző ezekre a gépekre, valóban megoldást jelent, ha ásványi olajat használ az ember? Ha valóban eszi az olajat ez számmértékben mennyit jelent (kb.)?

- Gyakori típushiba, hogy dobálják a 2. fokozatot?

- Melyik a megbízhatóbb konstrukció a 600-as vagy éppen az 1000-es? Melyiket érdemesebb választani, azon kívül, hogy egyik erősebb, nehezebb a másiktól?

- Ha FZR vásárlása mellett döntök, mennyi az a pénz, amennyiért normálisat kapok (nagy valószínűséggel... persze tudom nem lehet előre megmondani)?

Bármilyen szubjektív véleményt szívesen fogadok.

Üdvözlettel és köszönettel:
Ghost
Fú de nagyon köszi most nézem a manualt és angol és fasza .
Köszönjük
Üdv minenkinek!

Multkorábban kerestem manualt 88as 1000es FZRhez,most találtam egy oldalt ahol van néhány hasznos manual,kapcsolási rajzok,angol nyelvűek,jó minőségben!
http://www.fzronline.com/wiki/...

Remélem valakinek hasznára válik!
eze öccá na az korrekt