Azért mert az sokba kerül a javítás.
NA pl hiába látod hogy a víz az elérte az üzemi hőfokot az olaj még nem és nem teljesít úgy ahogy kéne. Most olvastam a napokba 1 fórumot ahol arról dumáltak hogy ha a víz elérte akkor lehet e neki tépni, a szerelő szaki elmondta hogy kb 65 70 fokig hogy felmelegedjen az olaj kb 30 perc kell és igazándiból ez idő alatt nem ajánlott tépni.
Ábrus úgyis mond erre is valamit.
Mondjuk azt kalkulálom ha jövőhét hétvégén kezdem és 2 hét az elmélet akkor a kövi fizuból meg is van a gyakorlati pénz akkor már leszarom hogy mennyibe van ha 2 részletbe letudom
Van filmes orvos ismerősöm akik a forgatásokat felügyelik. Van elsősegély tanfolyamuk is és ott szerzem be az engedélyt nem kell tanfolyamra és vizsgára mennem.
TV reklámból megkivántam
Amúgy meg befog darálni a KFC gépezet és egy robot leszel
Egy robotokat irányitó robot
NA pl hiába látod hogy a víz az elérte az üzemi hőfokot az olaj még nem és nem teljesít úgy ahogy kéne. Most olvastam a napokba 1 fórumot ahol arról dumáltak hogy ha a víz elérte akkor lehet e neki tépni, a szerelő szaki elmondta hogy kb 65 70 fokig hogy felmelegedjen az olaj kb 30 perc kell és igazándiból ez idő alatt nem ajánlott tépni.
Ábrus úgyis mond erre is valamit.