Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se hinném, hogy ez limitált lenne, hasonló festéssel készült az enyémből is. Az állapota valóban szépnek tűnik így képekről, de a 650 sok. Olyan 450-500 a korrekt ár érte sztem.
én is áron felül árulom... de még mindig nem annyiért,amennyiben van.Annyit úgy se kapnék érte arra a narancs fzr-re hajazok nagyon ,csak vinnék el az enyémet eddig akik komoly 2 volt, de annyira nem komolyak,hogy jöttek is volna
Csontié gyakorlatilag újjáépített motor volt,de amit ráköltött,az se kapta vissza.
hogy is szokta mondani ábrus mester? nem az a hülye aki ennyiért árulja hanem aki megveszi? bár a csontkovács is áron felül adta el ha jól emlékszem.
Összeadott mindent,a vételárat meg amit ráköltött,csak az mindig több,mint amennyit ér.Nekem is kétszer annyiba van már mint amiért vettem,de soha nem kapnám meg érte.
Elolvastad? LIMITÁLT SZÉRIÁS. Hagyjuk már akkor is 1 régi motor 650ért R1et veszek inkább vagy szétesixert vagy a tököm tudja mit csak 2 kereke legyen.
Az a 150km es cibere 900 na az igen azért adnék 1 millát is
Sziasztok Plexi majd kell nekem is otvar ronda az enyém tegnap este fél 9 körül nem járt valaki a szondi utcában? baromi szép fz volt
szép szép de ennyiért? link
Köszönöm srácok!
Már úton van az új plexi is, és akkor teljes lesz az összkép!
kibaszott időjárás! a hétvégére megint beszarik az idő! ááááááááááááááááááá!
ez igen!nagyon szép lett!
Szegény ember vízzel főz,kinek van 40-50000 forintja gyári új trafókra?Ez ugyanaz,csak egybeöntve.
Az igen szép lett
Sziasztok!

Na lemostam ma és lőttem pár fotót az új fényezésről! Haverral csináltuk, amatőrként, de sztem nem lett rossz.
Rohadt sövénytől viszketek mint az állat
Gyulám te mindig tudsz újat mutatni .
Na megjött a Ford ikertrafó a Lada trafók helyett,így elfog férni a gyári légszűrő.Viszont kell hozzá a meghajtó erősítőm,mert csak harmadannyi primer ellenállása van mint a gyárinak,kilőné a gyújtásmodult.
Nemsokára motorra ülök és elindulok (170km) motort nézni . Ha nem venném fel a telcsit akkor épp motoron ülök de visszahívlak amikor tudlak.
Na mentem sövényt nyírni nemsoká vok
Kinek kellett a kutyacsont? Megtaláltam 140mm furatközép, 170mm teljes hossz, furat átmérő 12mm, anyagvastagság 6mm. Ha jó akkor 3000ft.
Mert megérdemlem!
Ááá dehogy kormos. Legalábbis a gyertya nem az. Barna színe van. A kipu végébe meg ha bedugod az ujjad,az sem lesz kormos.

Mert az én mocim is fasza ám!
18asra is annyit ír 144 10enél 17 re 154 mondjuk nekem 1 el kisebb fog van fent 17es volt most 16 os van.
Az sztem kevés, de neked kisebb a kerék hátul, ezért rövidebb az áttétel.
De legalább gyorsul a habtested alatt is
tiszta korom lesz a motorod belülről néha meg kell szaggatni izzásig a dolgokat jól kiégetni a rendszert