Én se hinném, hogy ez limitált lenne, hasonló festéssel készült az enyémből is. Az állapota valóban szépnek tűnik így képekről, de a 650 sok. Olyan 450-500 a korrekt ár érte sztem.
én is áron felül árulom... de még mindig nem annyiért,amennyiben van.Annyit úgy se kapnék érte arra a narancs fzr-re hajazok nagyon ,csak vinnék el az enyémet eddig akik komoly 2 volt, de annyira nem komolyak,hogy jöttek is volna
Összeadott mindent,a vételárat meg amit ráköltött,csak az mindig több,mint amennyit ér.Nekem is kétszer annyiba van már mint amiért vettem,de soha nem kapnám meg érte.
Elolvastad? LIMITÁLT SZÉRIÁS. Hagyjuk már akkor is 1 régi motor 650ért R1et veszek inkább vagy szétesixert vagy a tököm tudja mit csak 2 kereke legyen.
Az a 150km es cibere 900 na az igen azért adnék 1 millát is
Na megjött a Ford ikertrafó a Lada trafók helyett,így elfog férni a gyári légszűrő.Viszont kell hozzá a meghajtó erősítőm,mert csak harmadannyi primer ellenállása van mint a gyárinak,kilőné a gyújtásmodult.
Az a 150km es cibere 900 na az igen azért adnék 1 millát is
Már úton van az új plexi is, és akkor teljes lesz az összkép!
Na lemostam ma és lőttem pár fotót az új fényezésről! Haverral csináltuk, amatőrként, de sztem nem lett rossz.
Mert az én mocim is fasza ám!
De legalább gyorsul a habtested alatt is